28.1.09: Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na radiu Wave ?

Devětadvacátý díl pořadu Dark Wave znovu útočí dvouhodinovkou plnou novinek, pozvánek a ohlédnutí v gotické subkultuře. Z novinek se podíváme na dění okolo kapel Laibach, Dope Stars Inc., Absolute Body Control nebo domácích Anhedonia, ohlédneme se za cyberpunkery Sigue Sigue Sputnik, jejichž zpěvák oslaví ve čtvrtek své šestačtyřicáté narozeniny, představíme si nové desky The Eternal Afflict, Die Krupps nebo Leæther Strip. Na konec se dostane i na přání, o která jste si během minulého pořadu psali a závěrečné zvolnění s Pilori a Aghast. To vše a mnohem více se dozvíte v pořadu Dark Wave ve středu od 22 hodin na Radiu Wave.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout na www.myspace.com/darkwavecz.

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

darkwave - logo

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Sigue sigue sputnik!!!!!! :woohoo: tesim se! ...minule jsem podvadel a misto Dark Wavu si podnapilej poustel v jukeboxu Iggyho, ale tentokrat uz buud vernej, slibuju :whistle:
Zdrávas.....jsem zvědavý,zda-li dnes zaslechnu Derniere Volonte :evil:
Uslyšíš :-) neboj, my bereme posluchače vážně!!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.