Vol 25 - První pořádná party v roce 2009 již tento pátek

vol25 Sotva jsme se stačili přehoupnout do nového roku a vystřízlivět ze Silvestrovského řádění, už je tady další večírek…

 


Tentokráte se můžete připravit na vystoupení hned dvou electro smeček – brněnských electroindustrialistů Beamship a znovuzrozených matadorů ebm No Name Desire.



No Name Desire (CZ)

Čeští příznivci tvrdé elektroniky určitě nemohli během svých hudebních toulek minout pražskou formaci No Name Desire. Ta hraje v sestavě Were (zpěv), Neural I (bicí) a VeNa (klávesy, syntetizéry) již od roku 2001, a má za sebou nejen vydání debutu „Wastelands“ na labelu Monopol Records, ale i množství koncertů doma i v zahraničí. V průběhu loňského roku fanoušci o této trojčlence mnoho neslyšeli, což dávalo prostor nejrůznějším spekulacícm - od rozpadu NND, přes personální změny, až k aktivní přípravě nové desky. Co z toho je pravda a co výplod fantasie ukáže teprve čas, ale jedno je jistě - No Name Desire jsou (alespoň na jeden večer) zpět!

Beamship (CZ)

Poslední dobou strmě stoupající hvězda tuzemského electro/industriálu obíhá kolem naší scény více než sedm let. Roku 2001 se dala dohromady dvojice Atreid (synths, zpěv) a Wyvern (synths), která o tři roky později naverbovala zpěváka Wehrwolfa. Následovalo vydání dema „Sample“, a debutového CD „Big Brother“ roku 2005. Od té doby Beamship neustávají ve své činnosti a průzkumných misích do hlubin zvuku, s jejichž výsledkem se po delší době může seznámit i posluchačstvo hlavního města.

Zatímco první půlka večera bude patřit blažení zvukovodů, jeho pokračování půjde vizuálnější cestou. Tou diváky provede jak speciální performance starých známých z Hell.cz, tak bondage experience neméně ostříleného performera Murhaayi. Detaily obou show však zůstávají obestřeny rouškou tajemství, a proto nejlepší, co můžete udělat, je přijít se podívat na vlastní oči a uši. Akce začíná od 19:00 a vstup je více než sympatických 40,- Kč.

Vol 25 - live: No Name Desire, Beamship, performance: Hell.cz, Murhaaya
9. ledna 2008 (start 19:00)
Praha, Exit music hall (Koněvova 219)
Vstup: 40,- Kč

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

zejtra to bude mazec :-)
Tak aktualni No Name Desire zneli vcera na Darkwavu radove lip nez starsi, ted uz jen, jak se zadari nazivo. Jsem zvedavej B) ...Jinak jsem malem pres vanoce zapomnel, jak je ten plakat zfetovanej a psychedelickej...Anče Kubo hajnéj :lol:
to bych to nebyla já, aby to nevypadalo nějak psychedelicky:D:D:D ouu yeaaaah psajkoooou :silly:
Jsem zvědavá a taky tam jde dost mých známých tak už se těším :cheer:
Jdu a těším se:-))<br />Ale jestli tam půjdou všichni co to říkají tak asi exit praskne:-)
Do you wanna paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarty...it's party tiiiiiiime :silly:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.