8.1.09: Laibach přivezou do Prahy Bachovy fugy

Příznivci slovinské kapely LAIBACH se mohou těšit na další koncertní lahůdku. 22.února 2009 bude mít Praha možnost shlédnout vystoupení jejich koncertního projektu Kunst der Fuge - zpracování stejnojmenného díla J.S.Bacha. Koncert se uskuteční v kostele Sv.Šimona a Judy na Starém Městě. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro - na sezení za 890,- Kč, na stání za 770,- Kč včetně poplatků.

video z koncertu Laibach - Kunst der Fuge můžete shlédnout zde.

laibach - kunst der fuge

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Takže jestli to dobře chápu, tak žadně Tanz mit Laibach atd. atd.??? :shock:..Sakra tam nejdu :s ..
Hehe myslim,že v tom prostředí by to bylo spíš Tanz mit Jesus, ale třeba by to bylo taky dobrý B)
[quote name="Ezechiel"]Hehe myslim,že v tom prostředí by to bylo spíš Tanz mit Jesus, ale třeba by to bylo taky dobrý B)[/quote] No pravě když jsem to zjitila tak jsme si řikala že to je nějaky divný...kostel?"Eeeeh k*rva coože?" Ale tak Jesus Christ Superstar by mohli ne ? Sakra proč jste sem dali barvičky ?:-)..ted' si s nima pořád budu hrát :-) :woohoo: :whistle:
Hehe, nojo barvičky, co bychom pro vás neudělali no...tak snad to tu nebude moc vypadat jako omalovánky hipíka na detoxu :D <br /><br />A ad Laibach souhlasím s Pavlem, já si myslím, že by to mohl bejt celkem zajímavej zážitek...zase něco jinýho..taneční Laibach si pustíme na party a tohle bude komorní správně... B)
[quote name="Amaryllis"][quote name="Ezechiel"]Hehe myslim,že v tom prostředí by to bylo spíš Tanz mit Jesus, ale třeba by to bylo taky dobrý B)[/quote] No pravě když jsem to zjitila tak jsme si řikala že to je nějaky divný...kostel?&#34;Eeeeh k*rva coože?&#34; Ale tak Jesus Christ Superstar by mohli ne ? Sakra proč jste sem dali barvičky ?:-)..ted' si s nima pořád budu hrát :-) :woohoo: :whistle:[/quote]<br /> Náhodou Natanzovali jsme se už dost a určitě ne naposledy. Po letech se naopak zase vypravím!!!
A sakra, tak jsem se těšila ale nakonec to je docela finanční pálka :D Ale by to bylo docela příjemný "uklidnění" po PAE.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.