Rezurex roztopí pražskou 007

...pozvánka na "Every day is Halloween" psycho party...


Zdroj: Bat Country Booking, CZ Sanctuary

Prodloužený víkend vám po koncertě Persephone nabízí i trochu skočnější vyžití v podobě koncertu "Hollywood psychobily De Luxe" formace Rezurex a divočáků Al & the Black Cats.



Al & the Black Cats

KLikněte pro zvětšení


Tahle mladá, žhavá punk-a-billy smečka se poprvé představila Praze v roce 2006, kdy předskakovala bostonským The Kings of Nuthin. Jen o rok později se Al & the Black Cats vrátili, aby se svou živelnou poctou rock-a-billy, podanou s mladistvým punkovým nápřahem, zazářili v rámci festivalu Rock this Town. Díky intensivnímu koncertování po Evropě si kapela brzy získala silnou fanouškovskou základnu ze všech koutů světa, a je považována za jednu z vůdčích osobností na punk-a-billy scéně.



The Rezurex

KLikněte pro zvětšení


Živě (nebo spíše mrtvě) přímo z Hollywoodu vysílá psychotické rádio Rezurex své osobité záhrobní psychobilly až do hlubin kosmu. Svěží a ojedinělý způsob, kterým kapela mrzačí různé hudební styly, nemá na současné scéně obdoby. Rezurex kombinují vlivy raného rock'n'rollu padesátých let s odkazem let osmdesátých, který byl dlouhá léta zapomenut. V hudbě této čtveřice tak můžete cítit ducha Stray Cats, The Damned, Billyho Idola, The Misfits, Elvise Presleyho, nebo The Cramps - to vše opatřené strašidelnými texty, lákajícími fanoušky do svých tenat. Přede dvěma lety prorazili Rezurex debutovou deskou "Beyond The Grave", která zaujala vyznavače psychobilly, stejně jako punkery, goths, metalisty a zkrátka každého, kdo má rád chytlavé melodie v děsivém kabátku. Letos vydala formace druhou desku "Psycho Radio", úspěšně navazující na popularitu prvotiny. Koncert Rezurex je jednou z těch akcí, které byste už kvůli jedinečnému soundu a charisma hlavních protagonistů rozhodně neměli propásnout. Jak často se vám podaří vidět číratého zpěváka s lebkou přes půlku obličeje, hrajícího s jedním z nejlepších kontrabasistů v Los Angeles?


Rezurex - Wak on the Edge (live)


Rezurex (USA) + Al & the Black Cats (USA)
16. listopadu 2008 (vstup od 19:00, Al & BC 20:00, Rezurex 21:00)
Praha, Strahov Klub 007 (Chaloupeckého 7)
Vstupenky: 180,- Kč na místě

KLikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

dammit...tak priste, no..:-)
[1] Nojo, je fakt, že se tenhle podzim z ranku psycho/horror opravdu zadařilo - tak třeba se vám podaří aspoň zajet na Deep Eynde a The Last Days of Jesus, to bude taky určitě dobrá show ;-)
[2]no prave.... alespon ti Deep eynde...:-)... ale Rezurex mam radsi, ale zivot chudeho studenta mi nedovoluje se ucastnit vseho..:D
prijdem i se segrou !
[3] Nojo, navíc ta vzdálenost, tomu úplně rozumím ;-). Tak aby Ti to nebylo líto, než sepíšem report, tady na našem "youtube profilu":[http://www.youtube.com/czsanctuary] jsou dvě takové ukázky z Rezurex ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.