Gothic Masquerade zrušena

Asi nám není přáno udělat zatím jinou akci, než v klasickém klubu...


Zdroj: CZ Sanctuary

Ano, bohužel čtete dobře, měsíc před plánovou akci "Gothic Masquerade" na zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou, kde jste měli mít možnost vidět v opravdu reprezentativních prostorách koncert Persephone, dále expresionistický snímek za živého doprovodu klavírního virtuóza a další doprovodný program, padá.

Právě jsme se totiž dozvěděli, že rod Kinských, který je vlastníkem tohoto objektu, se bez bližšího zdůvodnění rozhodl cokoliv spojeného s touto komunitou nepodpořit. To samozřejmě překvapilo nejen nás, jako organizátory, ale i naše kolegy, se kterými jsme od března tohoto roku vyjednávali se zástupci rodu Kinských.

Všem se touto cestou omlouváme, ale jak jistě chápete, nepadá zrušení "Gothic Masquerade" na naši hlavu. Přesto bychom vás rádi ujistili, že v našich snahách dostat subkulturu i do trochu jiných míst a rovin nepolevíme, a budeme nadále aktivně hledat a jednat. Zápal k organizování akcí nás totiž ani v nejmenším neopouští a věříme, že pokud budeme dostatečně trpěliví, i zeď hlavou prorazíme! :)

Děkujeme tedy za pochopení a všem stejně zklamaným se omlouváme

CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

jj buhvi co za satanisticke orgie ste tam meli naplanovane a jeste zlotrile skryte za nafingovanym koncertem.... :-x :-D<br />no kazdopadne preju aby vas to moc neznechutilo ;-)
No a nešlo by celou akci(už určitě v řadě věcí naplánovanou) přesunout někam jinam???případně uskutečnit jen koncert Persephone(ve stejném termínu)???
[1] No jasně, proto jsem se Ti chystal napsat, ať dorazíš nahej, pomazanej meruňkovym džemem a s okurkou v puse :-D :-D ALe jinak díky, nedáme se ;-)<br /><br />[2] Bohužel je celkem problém sehnat pouhý měsíc dopředu i trošku lepší klub, natož nějaké prostory, kam by se tahle akce hodila a dala se tam přesunout. Nicméně snažíme se, a myslíme, že alespoň koncert Perseohone s největší pravděpodobností proběhne, až bude něco jasnějšího, dáme vědět....
Myslim, ze Persephona by v prvni rade ani na nejakej klub jako nahradu nepristoupila...slo spis o to, ze vsechny ucinkujici zaujala ta idea usporadat to v tak vyjimecnym prostredi....predstava, ze tenhle nas napad bude umistenej do nejakyho zaplivanyho klubu na posledni chvili pronajatyho, ze kterejch mela Masquerade na jeden vecer scenu pozvednout, je strasna...Ale i ja verim, ze se v brzke dobe najde zpusob jak pro lidi ze sceny, co chteji zazit jednou neco nadstandartniho a ve smyslu akce "uslechtilyho"
Skoda, ze tenhle je trochu z ruky, taky nevim, jestli je vhodny, ale tam by to mozna proslo: http://www.svojanov.cz Aneb budeme muset najit nejaky cesky Bolkow :-D
teda .. Persephonu jsem skoro ořvala protože jsem si musela vyměnit směnu kvůli Warszave.. <br />Tiše jsem záviděla a přála ostatním neb na Prádle i v Bolkově to byl luxusní zážitek a v tomhle prostředí by to musela být nádhera a očistec dohromady<br />S Warzsavou se mlčí a Persephone taky nic.. :-( <br />Ty výše uvedené důvody zrušení raději komentovat nebudu abych se moc nerozvášnila..<br />Ezechiel,DarkOrion a spol : Vám držím palce aby to příště dopadlo líp a ať Vám vydží energie a chuť tady u nás něco dál dělat..
To mě teda štve:sad:
Udělali jste vše,co se udělat dalo(i tu černou mši jste tajili docela dlouho),nakonec nám na to ale pan Kinsky přišel,takže budeme muset podřezávat neviňátka jinde.Škoda.Ale zeď musí být jednou proražena,takže hodně štěstí a kuráže k organizaci akcí,jako měla být tato :-)
Škoda. Docela jsem uvažoval o tom se tam jít podívat..... Tak snad to někdy příště vyjde....a když né tak se Ezi připrav zavoláme si na pomoc luciferku :-D :-D a ona snad pana Kinskeho nějak obměkčí :-D :-D 8-)<br /><br />Jinak vám pořadatelům a všem co se nějak podílíte na připravování takovýchto akcí přeji hodně štěstí a úspěchů do budoucna. ;-)
[2] Taktéž mě při čtení napadlo, jestli by to nešlo přesunout jinam....Ne že bych se chystala zůčastnit se, ale ostatní se tam dosti těšili... ;-) :-?
[2] Taktéž mě při čtení napadlo, jestli by to nešlo přesunout jinam....Ne že bych se chystala zůčastnit se, ale ostatní se tam dosti těšili... ;-) :-?
To je hnus, jak se lidi chovaj. Dyť jsme taky lidi, z masa a kostí proboha. Nechápu co proti gothic maj, protoze gotici jsou jedny z nejkultivovaneji se chovajicich posluchacu hudby. Shrnu to zcela nekultivovane: At si polibi prdel ty Kinsky
tarake to vystihla :-)
Tohle mě vážně mrzí, moc sem se na tu akci těšila. jediný důvod je, že pan Kinský je zcela neinformovaný člověk, kterému někdo řekl, že gothici jsou satanisi a nekultivovaní lidé. myslím, že hledání náhrady v nějakém dalším zámku bude těžké jestliže všichni budou mít stejné předsudky. přeji hodně štěstí!!! už jen proto, že Persephone by byla škoda.
Rod Kinských je neodmyslitelně spjat s Vojenským a špitálním Řádem svatého Lazara Jeruzalémského. Ten má ve stanovách mimo jiné uvedeno "bránit a ochraňovat křesťanskou víru". Ačkoli se jedná o řád ekumenický, je spjat především s katolickou církví. Problém tedy může být podobný, jako nedávno v Polsku.
sakra, skoda a ja se tak tesil. Chtelo by to tu mit nejaky upiri slechticky rod. Sice by se na akcich obcas ztratila nejaka ta 16ka, ale co ... :-)<br /><br />nicmene, je to fakt velka skoda, doufam ze se neco podobneho podari.
Vše již bylo řečeno, těžko bojovat proti předsudkům. Tak snad příště, někde jinde :-(
Všem moc děkujeme za projevené sympatie, přání štěstí a podobně, celý Sanctuary team a jeho spolupracovníci v současné době hledají varianty, kam by se dala akce přesunout a alespoň částečně zorganizovat - takže pokud máte strýčka, dědečka, kmotru, nebo tak někoho, kdo by měl "klíče" od nějakého zajímavého objektu, budeme jenom rádi, když se přihlásíte ;-)
[18]<br />Okružní 716,Bohumín :-D<br />(dům Sluníčko,10.patro)<br />Tam už jsem stejně satanistka,takže můžeme obětovat děti společně :-)
[18]<br />Okružní 716,Bohumín :-D<br />(dům Sluníčko,10.patro)<br />Ale ještě se musím zeptat milého...(ten katolickou církev neochraňuje) :-D
Ať už je to kdekoliv, klidně i ten Svojanov, hlavně ať to není až v Praze.... Máme to ze Zlína přece jen kus cesty.....
Moc prosím, pokuste se zajistit na nějakém alternativním místě alespoň koncert Persephone....
[20] Jakože party v obýváku, chápu to dobře? :-D :-D
Holky a kluci nevzdávejte to ! To se musí nějak nahradit a udělat jinde ! Třeba na statku Dětenice... neřijekte že by to nešlo ! Já vám pomohu kdybyste chtěly ! Dělám co event produkce... :-P
Hele co hrad Houska? Velice tajemný a krásný.... tam by to bylo super !
Murhayaa - proč zrovna 16tka? Některé dnešní 16tileté vypadají daleko starší a znám holky nad dvacet co zas vypadají daleko mladší než ty 16tky, no jo, dnešní holky jsou tak uspěchané, nevím, kam - ale je to jejich boj, znám jednu holku, co v 18ti vypadá na 30 - Děs a Hrůza. To jsem odbočila, tak mne neukamenujte. : ) <br />Jinak k Perfofoně - také jsem o tom dost přemýšlela, pan Kinsky by měl nejdříve gothickou komunitu poznat na vlastní oči - a pak si dělat vlastní obrázek - do háje, co je to za svět - je to svět, co se v ....... obrací. :sad:
Protoze akce Gothic Masquerade na Karlove korune v Chlumci byla zrusena, odbyde se koncert Persephone opet v prazskem kostele sv. Jana na Pradle na Kampe. Je to jiz pristi sobotu 15.11. od 20.30, tak pokud jste Sonju z L'Ame Immortalle jeste neslyseli unplugged v kostele v doprovodu dvou violoncell, basy a perkusi neslyseli, mate letos posledni prilezitost. Lepsi objekt se tak narychlo sehnat nepodarilo, ale tim, ze to je v sobotu, tak maji moznost prijet i mimoprazsti. Ujme se nekdo afterparty?
v Bohumine si to nedovedu predstavit :D[19]

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.