První gothic party v Českém Krumlově

Krumlovské sklepní prostory pod bývalou protestanskou kaplí se poprvé zahalí do temného hudebního hávu.
 


Český Krumlov patří mezi mystické klenoty jihočeského kraje. Mohutné zdi klikatých úzkých uliček nádherného historického centra, bezpečně chráněného prastarými hradbami, mohutným opevněním a honosným zámkem, jakoby v noci dýchaly a zvaly oživlé stíny k temným hrátkám. Síly noci se v sobotu 5. dubna 2008 budou stahovat do hlubin Horor Baru, který se poprvé rozezní tóny gothic party.

Tradice gothic parties začínají pomalu, ale jistě zapouštět kořeny ve všech krajích Čech i Moravy, a není proto žádným překvapením, že si našla cestu i do tak magického města, jakým je Český Krumlov. Zvlášť, pokud ukrývá ve svých útrobách stylový klub Horor Bar, který by mohli krumlovským závidět i obyvatelé měst rozlohou daleko větších. I proto se PanDeRass a DJ Nephilim rozhodli přinést světlo gotických večerů právě sem.

První ročník akce Krumlov Gothic Night začíná spolu s úderem šesté z kostela svatého Víta. O hudební produkci se střídavě postarají DJ Nephilim (oldschool gothic rock, deathrock, batcave, postpunk) známý též jako pořadatel akcí s nálepkou "GothicBrandejs" a PanDeRass (darkwave, metal). Prostory Horor Baru roztančí například The Sisters of Mercy, Sex Gang Children, Siouxie and The Banshees, Bauhaus, Type O' Negative, Fields of the Nephilim, VNV Nation, Lacrimosa, Christian Death, Joy Division, Moonspell, The Mission, Alvaréz Peréz, Red Lorry Yellow Lorry, Cinema Strange, 69 Eyes, Tiamat, XIII. století, The Crüxshadows, Clan of Xymox, The Last Days of Jesus a další a další.

Vstup na akci je navíc zdarma - dokážete si snad představit lépe strávenou sobotní noc?

**Krumlov Gothic Night**
5. dubna 2008, 18:00
Český Krumlov, Horor Bar (Masná ulice)
Vstup : zdarma

 

 

Klikni pro zvětšení

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

juuuuu a proc je to v ceskem krumlove ?
Protože se mi to tam tak zalíbilo, že jsem se rozhodl to tam udělat... :-) A Nephilim souhlasil - oh - jak prosté... :-)
Nephilim,PanDeRass:Skvělý nápad škoda,že to mám tak daleko, určitě bych jinak přijel,ale všechno může býta možná i dojedu.DJ Nephilima si vážím nejen jako kolegy ale i partáka v komentářích,protože máme podobný vkus.Rozhodně přeji aby tahle akce vyšla co nejlépe :-)
well. je to vazne lakave... :-) asi zaskocim
pěkný, mám to skoro za barákem, tak asi zajdu :-)
tech neoficialnich 'nizkorozpoctovych' party uz tam probihalo do regulernich rannich hodin za zvuku october rust uz nekolik ;-) skoda snad uz jen, ze uz tam neroznasi iv, to by byla i obsluha v kombinaci se schodama z baru ci na toalety vpravde smrtici :-) nedivim se panderassovi, interier luxusni, lide skveli a mili
aaa skoda ze to mam tak daleko:sad: strasne rada bych dorazila...
snad tam teda nebudem dohromady 4 vcetne poradajiciho :-) s greenmanem se tesime
máte mě tam :-)
Taky nebudu chybět...snad.. :-)
Taky nebudu chybět... :-D
pokud přemluvím přítele jsem tam jak na koni :-D
pro toho, kdo by "vahal":[http://img187.imageshack.us/img187/9112/dsc00194dn5.jpg]... :-)
Ahoj..budou zveřejněné nějaké fotky z tohoto večera? :-)
Zdravim vsechny, mate nekdo fotky z toho vecera? Fakt rada bych je videla :-) Treba od tech slecen co sedely u stolu pod schodama a chlemtaly havanu :D
Proboha, on tam měl foťák ještě někdo ? To snad radši ani nechci vidět :-D<br />Pár fotek je ke stažení tady : http://www.nahraj.cz/download/120760322099/16654<br />pokud jich chceš víc, napiš na mail, nebo ICQ.
Skvely, diky ti ;-) mno poradne na netu budu az v pondeli, tak napisu, zatim peace :-)
Jo ty bych taky rad videl :D my sme sedeli hned vedle nich :-D
Jo to je vono :D Presne tyhle fotky sem hledal :D
to SpeedRatt : Ty jsi někdo od Kudrnáče ? :-P
ja sem kudrnac :D
Nazdáááár :-D<br />Napiš mi na mail - pošlu Ti další fotky.
Hello people, me and my girlfriend will be in Prague from 23/05 to 27/05 (we are italian), anyone can help me to find a cool goth / industrial party or concert in the city? I can't find anything along the web!<br />Thanks!!! :D
Mam dotaz kdyz uz nahodou jde o muziku.........muze byt symfonic gothic? :-|

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.