Postapo Party ozáří protiatomový kryt

PhotobucketSkon team a Sanctuary CZ pořádají party pro všechny milovníky postapokalyptické tématiky, syrového industrialu a doslovné undergroundové klubové atmosféry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ve čtvrtek 24.4. se otevřou ocelová vrata protiatomového krytu Bunkr:Parukářka, který bude hostit první Postapo Party s řadou stylových retro-projekcí , kde se mimo jiné dozvíte například jak se krýt před padající jadernou bombou nebo proč se nekoupat v radioaktivní vodě.
To vše bude doplněno rozsáhlým Dj-ským setem (by Samgarr&Paesant), který vám nabídne jak progresivní hluk zuřící války, tak mrtvolný darkambientní klid na vyprahlé pustině. Ovšem žádné strachy, vaše sluchy i zraky zůstanou u nás v krytu samozřejmě v bezpečí a vše bude zakončeno pořádnou taneční EBM party plnou nadšení mezi přeživšími jedinci!
Přesto však doporučujeme zvolit vhodný oblek do postapokalyptické pustiny - takové jedince čeká vstup zdarma!
 
Photobucket

Nezapomeňte tedy:
Co: POSTAPO PARTY
Kdy: Čtvrtek 24.4.2008 v 19:00
Kde: Bunkr:Parukářka, Žižkov
Za kolik: 40,-/Zdarma s kostýmem


 
Photobucket


A jedna dobrá rada na závěr:
DUCK AND COVER!!!

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jop, Duck and cover! :-) Vážně škoda toho čtvrtku... /:
Llew: Mě začíná víkend čtvrtkem, což o to, jenže mě nebaví takové ty malinké industriální akce o pár lidech. Na druhou stranu, na akcích typu Nosferatu night pro mě nic neni. Proč já musim mít zrovna tak blbej vkus, a poslouchat okrajové žánry.
[2] no zjevne je tezke se ti zavdecit :-D
Hm, co všechno je bráno jako kostým? Vzpomněla jsem si na falloutí modrou teplákovku (pardon, jumpsuit) s velkou žlutou třináctkou na zádech, to by se asi mezi nejrůznějšími plynovými maskami a power-armor-like oblečky vyjímalo moc hezky. :]
[4]pokud prijdes v teplakovce s trinactkou, vstup zdarma te urcite nemine;-) protoze co muze byt stylovejsiho? :-D
Tarake: Moment, kolik je tady takovych malych industrialnich akci pres rok? neco mi uniklo? :-D ....a co je vic okrajovy zanr nez trea zminovany powenoise? :-D :-D
[2]Mě právě takové ty "malinké industriální akce" vyhovují naprosto nejvíc: komorní (takřka rodinná) atmosféra, žádná tlačenice a žádní hysteričtí, zpovykaní lidé, co si přišli vybít svou agresivitu a frustrace a hlavně skvělá hudba doplněná nějakou tou psychedelickou projekcí (v tomto případě si představuji romantické obrázky a záběry z postapokalyptické krajiny) 8-)
Beowulf: To jo, jsem děsně náladový člověk. To víš, cyklofrenie je svinstvo ;-)
Už se těšííííííím!!! :-D
vecna skoda ty vase vyborne akce v praze....
Uz jen letacek , jistojiste, z Pezantovy dilny, mel na svedomi me horouci zaujeti......Tedy panove /a damo - jestli v tom ma prsty i Lyr :-D / zni to lakave, snad se dostavim, protoze SamoPezo DJ set bych si nerada nechala ujit =]]]
Já mám prsty v každé rošťárně, Angii:-) Přiď, bude prča
To jsem si myslela, ty stouralko!! :-) :-) taaaak yo, tak ja se snad zjevim.. zrovna vcera jsem si totiz styskala, jak dlouho sem nikde nebyla......uii, tak se tesim ;-)
Hele damy a panove ozehnuti radioaktivni zari - napada me, ze jsme zapomneli zminit jednu dost dulezitou vec k akci: <br />Pokud byste meli jakekoliv prani z tohoto zanroveho ranku a radi byste, aby na postapo vecirku zahrala - kontaktujte nas na redakcnim mejlu, domluvime se, na jakem mediu je na akci prinest a jsme tomu zcela otevreni ;-) Takze na videnou v den "temer vyroci Cernobylske katastrofy"! 8-) DONT FORGET ABOUT GOGGLES!!!!!!!
co jsou goggles?
No preci http://www.flickr.com/photos/curiousexpeditions/623682350/sizes/l/ ....to aby vam postapokalypticke slunce neosmahlo vice nez plet 8-)
:-) :-) :-) Sakra, tohle doma nemam..nebudu in.....a vubec s tim tematickym kostymem sem napochybach....pocitaji se cvicky a spartakiadni kostýmek? 8-O..nebo sem total vedle? .Jestli mate nejakeho postapoguru co se tyce obleceni, sem s nim :-) ;-)
Taktéž prosím o info, co na sebe? Snad ne modré trenýrky, bílé tílko a jarmilky...to bych fakt nedala!!! 8-)
nechcu do toho klukum moc kecat, ale pouzitelne je myslim vsechno, co vypada ze prezilo nejakou katastrofu, od Atomove valky po Zaplavu zombies. <br />navrch uvalenou armadni bundu, stary kozeny kabat, nebo "opancerovanou" kozenou bundu. dolu treba nejake upravene tricko s par dirami. tedy pevnejsi materialy, diry, fleky, uvaleny vzhled, improvizovane kousky obleceni. mozno pouzit i pevne boty, mohutne bryle, plynove masky, filtry, chranice, kupy ruznych doplnku od obojku a naramku, prez natepniky az po nejruznejsi home-made sperky. tedy kupy industrialnich, cyber propriet, okorenene nejakou dalsi improvizaci, nebo zestařením. <br />zakladni inspirace treba viz postapo filmy (mad max), nebo hry (fallout). <br />neco na zpusob prvnich 4 fotek:<br />public.fotki.com/wargames/halloween_2002/<br />nebo fotky z nejake podobne zamerene party: flickr.com/photos/futursimple/sets/72157603860230776/<br /><br />[14] In(toxin)´ed, huh!
Muchacho: Tak ted jsi mi moc usnadnil praci, za coz ti desne dekuju :-D :-D Zrovna totiz mam furu prace a chtel jsem sem postovat nejake obrazky, co vsechno se da povazovat podle me za postapo-kostym, ale tady to mate a plne souhlasim;o) Jeste ale neco dodam, slibuju ;-) STAY TUNED, WW III is COMING!!!!!
aha tak uz vim skusim neco sehnat ;-)
No já nevím...vydat jako Darth Vader křížený chráničema na kolečkový brusle...asi to vzdávám :-(
Neco takovyho bude bohate stacit :D http://www.flickr.com/photos/obestern/1910207187/ ...popripade tohle taky neni spatny az na tu bizarne umistenou lahev jezis funkci nechci znat :D http://www.flickr.com/photos/etban/1348138732/ ..... a tady je modelu hned nekolik, jen jsou nejaky...divny.... http://www.flickr.com/photos/spartan117/1243829558/sizes/l/
nektere jsou pekne veci...k tomu trochu latexu a bude to tak akorat
Pusťe si Mad Maxe a přijďte jako Tina Turner! Yap.
Aaaaaaa Tina Turner, je fakt, ze to je dobry postapo :D:D:D protoze tohle se jako "retro" uz fakt oznacit neda, to je o nekolik stupnu dal ty jeji oblecky,chacha...a co Cher? ja bych chtel jit za Cher
No ted uz mam lepsi predstavu, hehe, ale radsi si mozna usedle zaplatim vstup :D..<br /><br />Pez: Ted sem si te uplne promitla a fakt mi trochu pripominas Cher:D:D pred lety, s trochu vetsima raminkama :-)
My máme od čtvrtek veletrh, včetně víkendu, tak to budu muset střízlivá zabalit dřív, ach jo, buď je to Morava nebo prodejní akce, mám na to smůlu. Ale co, u Lukjaněnka si vystojím frontu a nechám si podepsat Hlídku :-) Paesante a Same, kdybyste náhodou chtěli zajít, budu mít volňásky, klidně Vám je ve čtvrtek donesu. Já vím, jsou to "pouze" knihy, ale s mezinárodní účastí. 8-)
Eriee: No jasnyyy, kdyz bude cas radi ;o) Teda Sam je ted pracovne vytizeny tak nevim, ale kdyz se urvu urcite ;-) Knizky ja rad, kdyz maj peknou obalku tvori super doplnek interieru :D
Svět knihy je dobrá akce (letos je téma Vášeň v literatuře, Egyptologie...)a je to čtyři dny. Kromě Lukjaněnka jsou tam ještě další fajn autoři, kteří budou prezentovat svoje knihy vydané u nás a podepisovat je. ;-) A navíc, vidět mě, jak šířim kulturu mezi lidi na stánku číslo L 603, to si přeci nenecháte ujít!? A budu v civilu, to mě ani nepoznáte 8-)
tak ja se stavim taky i kdys te znam jen odsud ale asi tam budu :-D
Všechny vás tam moooooooooooooooc ráda uvidím :-D Ale zřejmě nás v konkurenčním boji porazí Albatros nebo Fragment nebo třeba Egmont..
[28]Eireen v civilu a pri takto duchaplne cinnosti? To si nenecham ujit :-D<br />[29]A ze uhodnu proc tam chces jit? Neni tam nahodou nejaky stanek hentai nakladatelstvi? :-D :-D :-D
Eriee: ale vaše knížky jsou hustodrsnější:-))) kam se hrabe Albatros.
[34]mas pravdu, Eireenino nakladatelstvi ty ostatni rozdrti na fragmenty albatrosu :-D
Samgarr: Díky díky za tu chválu...Zrovna o víkendu jsem prodávala na akci, kde se cizí lidi objímali a brečeli si v náručí...A kupodivu jsem za to nemohla já, ale pán co to celé organizoval. Ne, nebyl to pohřeb!! :-D Pak si koupili knihu od Eriee a byli šťastní...ale u toho už sem nebyla :-)<br />Lyrel: Pochybuju že albatrosácký Děti z Bulerbynu jsou lepší než naše Psychopatologie pro pomáhající profese!! 8-)
Proč to není v pátek :sad:(
taky jsem se divila....ale us jsem si to zaridila...ale proc to neni v patek? 8-)
Zvolili jsme ctvrtek, protoze se jedna o "komornejsi akci" a v tydnu je nizsi najem;-) Kdybysme udelali party v patek tak by to pro nas znamenalo vyssi naklady a pro vas vyssi vstupne a asi by nebylo mozne dat vstup pro okostymovane navstevniky zdarma ;-)
DUCK AND COVER! Díky vsem zucastnenym za skvelou atmosferu! Doufam, ze jste se bavili aspon tak jako my;-)
Samgarr: Pohled na vás v pytlovitých bílých oblečcích jsme si přece nemohli nechat ujít a atmosféra byla výborná :-D
[41]Heeej to je Ochranný Overal - Bílý, tedy tak to pisou na cedulce co je unitr toho overalu. Takze zadny pytlovity oblecek:-D Jasne? :-D
Samgarr: Myslím že moc ochrany vám neposkytoval :-D ;-)
[43]Kdyby mi ho nekdo porad nerozepinal......... :-D
[44] To samo... ;-)
Postapo Party byla luxusni! Diky poradatelum a vsem zucastnenym za skvelou akci. :-)
[46]Diky!
Taktez se pridavam k dikum! Diky vam vsem co jste dorazili a diky za to, ze jste omluvili pocatecni komplikace...to je tak, kdyz se neco domluvi a pak to narazi na majiteluv alkoholismus "aale prosimvas..v klidu nee, dejte si jeste pivo, to zapojime pak" :D ...ale presto to nakonec dopadlo moc dobre diky vsem tem tancicim lidem...kde se sakra vzali? mel jsem chvili pocit, ze snad ani nejsme v Cechach :D ....jsem nadsenej 8-)
Hrali jste skvele, dik za VNV!:-)
budou alespon nejake fotky pro nezucastnene?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.