Pořizujte remixové 2CD Collide přes PledgeMusic

Americké elektronické duo nachystalo nadílku.

Collide vydali vloni řadovou desku "Colors Of Nothing", po které uspořádali soutěž o nejlepší remixy. Do té se zapojily stovky projektů, ze kterých dvojka Statik a kaRIN vybrala to nejlepší, co bude součástí nadcházejícího dvojalba "Mind & Matter". Na výrobu jeho fyzické verze můžete přispět přes PledgeMusic (ať už si vyberete jakoukoliv odměnu, součástí bude elektronická verze desky).

Mezi 29 skladbami naleznete dvě coververze (na písně "Winter Kills" od Yazoo a "Imagine" Johna Lennona), jednu zbrusu novou pecku ("Holding Back") a pár remixů od projektů, které si pozvali samotní Collide (jmenovitě Bret from Blue Stahli, Jason Slater ze Snake River Conspiracy, Kevin Kipnis z Purr Machine a Wade Alin).

Projekty, které uspěly v soutěži a jejichž remixy budou na desce k slyšení, jsou tyto: Alien Nation, BIINDS, Blue Sky Alive, D’ MacKinnon, Digital Gnosis, Giant Monsters on the Horizon, Modern Vultures, Jason Yates, Katarrhaktes, LGVela, Maria Lui, Nathan Charlson: Milkfixer, Pappy (a.k.a. Throe), Rale Daver, Rick Moore, The_boundless, The Stitchlings, Tkivo, Vladan Hranisavljevic, The Wave and the Particle a Zero Meaning.

Collide - Mind Games

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.