Line-up letošní Castle Party je kompletní

Do začátku jubilejního ročníku festivalu Castle Party zbývá něco přes čtvrt roku. Organizátorům se pro pětadvacáté pokračování největšího dark festivalu ve střední a východní Evropě opět podařilo získat slušnou řádku lákadel, kterým vévodí trojice headlinerů Apoptygma Berzerk, Project Pitchfork a jako nezbytná úlitba metalovým fandům Samael. Níže najdete soupis všech letošních vystupujících, na které můžete ve dnech 12. - 15. července 2018 v Bolkówě narazit.

Pokud patříte k těm, kteří po koncertech řádí na afterparty, připravte se na změnu. Tým Bat-cave.pl, který řadu let stál za organizací oblíbených kytarových parties, se rozhodl věnovat pouze vlastním pořadatelským aktivitám, především vlastnímu festivalu Return to the Batcave. Novým místem pro noční dancefloorové rejdy by se měl stát velký sál Domu kultury, v jehož zadním traktu se kdysi nacházel klub Sorento.

Podrobnosti o doprovodném programu pro vás budeme sledovat.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nepřijde vám poslední dobou, že se C.P. komercionalizuje? Že už nejde o atmosferické vystoupení gotických rockových, EBM kapel, experimentálních, neofolkových, darkwave atd. Ale komerčních headlinerů Project Pitchfork a líbivých Faun. Když bych chtěl takovouto hudbu, můžu si zajet na Majáles a ne na gotický koncert. Za mě je to škoda...
Death in Rome nazivo ma potencial byt absolutni bomba! :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.