Chcete se dozvědět něco o Nicku Caveovi? Jednoduše se ho zeptejte!

Australan uspořádá sérii netypických sešlostí, na kterých se ho fanoušci budou moci zeptat na cokoliv.

Nick Cave má za sebou veleúspěšné celosvětové turné k šestáctému albu "Skeleton Tree" (recenzi na něj najdete tady), jehož součástí byl i loňský koncert v pražské O2 areně (celkem tři pohledy najdete tady a tady). A protože muzikantovi zřejmě zachutnala blízkost se svými fanoušky, rozhodl se jim poskytnout netradiční zážitek.

Čtyři večery nazvané "So, What Do You Want to Know?" proběhnou na přelomu dubna a května po Spojených státech (data naleznete níže). Na nich se setká s fanoušky, kteří se jej budou moci na cokoliv zeptat (a on se jim pokusí odpovědět). Sám k tomu říká: "Během koncertů jsme pocítili sílu, která přichází z publika, a kontakt s fanoušky nás hodně podpořil a dodal nám energii. Proto jsem se rozhodl otevřít se lidem ještě víc." Ti, kteří by se rozhodli za oceán vypravit, můžou koupit vstupenky zde. My ostatní můžeme jen doufat, že se Nickovi zachce podobné večery uspořádat i po Evropě.

Připomínáme, že 12. dubna bude možné shlédnout koncertní film "Distant Sky", který kapela pořídila během loňské zastávky v dánské Kodani. Seznam kin, kam na snímek zajít v českých kinech, naleznete zde.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.