Electrosmog pohltí kladenský Deep Zone

V sobotu 25.srpna 2007 se v kladenském klubu Deep Zone(ex-spider) uskuteční večer plný elektroniky, který pro Vás připravil Macron production a Monopolrecords.


Na ELECTROSMOG vystoupí 3 kapely a to dvě z Čech a jedna z Německa.

Tím prvním bude kladenský projekt BRATŘI V TRACKU , kde se podílí W.Pastora. z Gregory. a Toxom z projektu N-triq.Tento projekt je experimentem tvrdší elektroniky, junglu, idm, breacoru a častých změn v rytmech, které dávají tomuto projektu svojí jedinečnost.Jako druhý se představí projekt TALVEKOIDIK z Lipska, který je projektem známějších S.K.E.T., kteří vystoupili 13.1.07. na dark:live:fest 3 v rock café.Skládá se z jednoho člena unit 299_09.Jeho tvorba připomíná spíše filmovou muziku s prvky lámaných beatů.Na svém živém vystoupení se s ním podílí jeden violončelista. Jako posední se představí šp ička české ebm scény brněnští DEPRESSIVE DISORDER, kteří v Kladně již hrály na dark:live:fest 19.11.05.Jejich živá vystoupení dokážou rozpumpovat snad každého, kdo má v sobě kousek hudebního citu.

O after party se postarají Ron z Kladna a Mystica z Lipska.

Tak kdo máte tento poslední víkend v srpnu volno, neměli by jste tuto akci vynechat a přijet se na ELECTROSMOG podívat , kde vás jistě zaujmou prostory klubu Deep Zone, který je vytvořen z protiatomového bunkru.

**Electrosmog - Depressive Disorder (CZ) + Talvekoidik (GER) + Bratři v tracku (CZ)**
25. srpna (sobota) 2007, start 20:30
Kladno, Deep Zone (Arménská 2732)
Vstup: 150,? Kč

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

hmm jste dali vědět fakt brzo 8-)
[1] :-D :-( Víme, no...ona se někde stala chyba a tiskovka, která měla dorazit už minulý týden se zpozidla, takže je to opravdu info na poslední chvíli, ale snad se nám to příště podaří zveřejnit včas - polepšíme se ;-)
to bude naarez ten Qr-Rh85 http://www.youtube.com/watch?v=dck1bjcHxBA

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.