Lyric videem láká Luis Vasquez na nové album The Soft Moon

Čtvrtou desku vydá label Sacred Bones 2. února.

Projekt The Soft Moon má na svém kontě zatím tři řadová alba, na kterých hlavní perzóna Luis Vasquez míchá postpunkové postupy s coldwave či noisem. Temně chladná všehochuť nejvíce oslnila na zatím posledním kousku "Deeper" (naše dva pohledy najdete v recenzích zde). Kapela taky zazářila živě před dvěma lety v pražském klubu Futurum (report najdete tady). Na nový materiál se už ale teď můžeme těšit!

Vasquez oznámil, že se spojil s vydavatelstvím Sacred Bones Records, které 2. února vydá novou kolekci "Criminal". Ta by měla být, podle frontmanových vlastních slov, zaměřená na nekonečnou bitvu s vnitřními démony, se kterými se potácí v podstatě celý život. "Celou dobu se nejvíc peru s pocitem viny, který mě poprvé zastihl už jako dítě," vzpomíná. "Všechno, co dělám, ve mně vyvolává stále silnější pocit, že je něco špatně a měl bych se někomu zodpovídat. Na nové desce jsem se snažil najít balanc mezi obviňováním sebe sama a obviňováním ostatních, že mě svými činy omezují v dobré práci. Pokouším se s tím bojovat."

Mělo by se jednat o nejsilnější a nejninternější album, které Luis Vasquez zatím stvořil. A po poslechnu první zveřejněné skladby "Burn", kterou ve formě lyric videa najdete dole, musíme uznat, že se na desku těšíme. Níže tracklist a obálka:

1. Burn
2. Choke
3. Give Something
4. Like a Father
5. The Pain
6. It Kills
7. ILL
8. Young
9. Born Into This
10. Criminal

 

The Soft Moon - Burn

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.