Houslista Patrick Q Wright přivítá na své sólovce Edwarda Ka-Spela i Amandu Palmer

Fenomenální houslista Patrick Q Wright byl výraznou součástí The Legendary Pink Dots ve zlatých 80. letech. Nárazově se po letech mihnul na koncertě kapely v Tel-Avivu v roce 2013, až se náhle zjevil vedle Edwarda Ka-Spela díky spolupráci s Amandou Palmer. Ta si jeho přítomnost ve studiu i následném turné k desce "I Spin A Rainbow" vyžádala.

Plodná spolupráce vybudila i samotného Patricka, aby dokončil sólový materiál, který by měl během podzimu vyjít na desce "Asylum Relapse: A Tale Of Four Worlds". Z ní Patrick nabídl na svém Bandcamp profilu řádnou porci jako lákadlo už teď. A stejně jako Patrick pomohl Edwardovi s Amandou, ti mu výpomoc oplatili i na připravované desce, kde jejich otisk (hlasy i instrumentální výkony) najdeme hned v několika položkách.

Ale ani zbývající (doposavad zveřejněné) položky bez nich nejsou nezajímavé, ba naopak! Šestici skladeb můžete v digitální podobě zakoupit už teď. Pokud budete chtít přikoupit zbytek materiálu, bude prý bráno na předchozí koupi zřetel. Patrick počítá i s vydáním desky ve fyzické podobě.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.