The Soft Moon vybírají od fanoušků na ukradené vybavení

Pomůžete Luisi Vasquezovi nakoupit odcizené nástroje a oblečení?

I když se poměrně často říká, že "se u nás v Čechách krade", kriminální činnost rozhodně není doménou jen našeho regionu. O tom by mohli vyprávět i The Soft Moon, kterým 29. ledna po koncertu v Oaklandu vybrali dodávku s kompet vybavením. A že toho nebylo málo. Mezi postrádanými věcmi jsou:

  • zbrusu nový, ještě nevybalený syntetizátor Moob Sub 37,
  • kytara Fender Stratocaster,
  • 4 kufry plné oblečení, bot a dalších osobních věcí,
  • Apple iPad,
  • trička a další merch The Soft Moon v hodnotě 2000 dolarů,
  • desky, kazety a CDčka The Soft Moon v hodnotě 7000 dolarů.

Ani to však Luise od amerického turné neodradilo a směle pokračuje s The Soft Moon dál. A fanoušci to cení a vyptávají se, jak můžou kapele pomoci.

Pomoc je jednoduchá – kapela aktuálně nejvíc potřebuje vykrýt značnou finanční ztrátu. Už zrušení účasti Killing Joke (víte) na turné kapele z hlediska rozpočtu dost podkoplo nohy, ukradené věci jsou už pak jako rána do hlavy. Čili pokud chcete kapele pomoci, máte možnost udělat to tady. Peníze budou použity k nákupu oblečení, nástrojů a vytištění nového merchendise. 
 


The Soft Moon – Deeper (Official Video)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Za tři dny jim přispělo 258 lidí a dali kapele celkem 7478 dolarů... jen tak... bez ničeho... prostě support, aniž by za to dostali cokoliv zpět... Další důkaz toho, že srdcařská fanouškovská základna dokáže bejt prostě nepřehlédnutelná síla – a nejen u těch "macků" typu Amanda Palmer. To je super.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.