Ani příští rok se neobejde bez nového alba Merciful Nuns

Letos jste si mohli úctyhodnou sbírku nosičů s logem německých gothicrockerů Merciful Nuns doplnit o další dva kousky. Pravdou však je, že ani jeden z nich nebyl řadovým studiovým albem. CD "Occultation" nabídlo několik už známých songů v přepracovaných verzích s bonusovou novinkou a "400 Billion Suns" zase ukázalo koncertní kondici kapely ve formě živáku.

Dosud poslední studiový long play "Meteora VII" tak překvapivě vyšel v roce 2014. Jeho následovník je však již v plánu a dočkáme se jej 4. března 2016 u Artaudova labelu Solar Lodge. Titul už je znám a bude znít "Thelema VIII". Těšit se můžeme na osm nových tracků zabalených v digipacku a na krátký teaser se můžete podívat pod článkem.

 

Merciful Nuns -Thelema VIII (trailer)
 

Tracklist:

1. Dystopia
2. Allseesng Eye
3. The Aeons
4. Red Flame
5. L.V.X.
6. In Silence
7. The Law
8. Thelema

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Já myslím že NUNS jsou německá kapela :-)
Máš úplnou pravdu, opravujeme a díky za upozornění :). To byl čistej automatismus, překlep – jak Artaud furt dělá něco s tim Ashleym z Whispers, tak to tam nějak skočilo samo :D. Ale samozřejmě jsou to Němci jak řemen.
To nebyla vítka :-) ale oni nedělají něco ale NEO :-)
Hehe, jasně, NEO (taky jsme na tu debutovou desku psali recenzi http://sanctuary.cz/11420-dvojrecenze-near-earth-orbit-end-all-existence), ale tím jejich spolupráce nekončí. Artaud vydává Whispers in the Shadow, vypomáhají si na deskách a vůbec jsou furt v nějakým tvůrčim kontaktu. Kluci šikovný to jsou :). Btw chystáme teď recenzi nových The Devil & The Universe a ZASE se to Ashleymu povedlo...
Taky čekám na novou desku The Devil and the universe .Jsem zvědav . NEo myslím je to NEJ za rok 2015 vyšlo ! Vůbec všechny desky od Artauda mají vždy něco do sebe.Myslím že nedělá projekt jen tak ...a je to z toho cítit .

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.