Na příštím Batsavu si zahrají rakouští post-punkeři Crystal Soda Cream

Už jsme vás připravili na skutečnost, že příští Batsave nabídne krom tradičních DJ setů i koncert německé party Dividing Lines. Dobrou zprávou je, že nezůstane jen u jedné kapely a ten samý večer se v Basementu představí i vídeňská kapela Crystal Soda Cream

Theresa, Sebastian a Philipp se hudebnímu světu nejdřív představili v roce 2012 kazetou "Crystal Soda Cream". Ta už je momentálně rozebraná, ale poslechnout, nebo stáhnout ji za "name your price", můžete ZDE. O rok později následovalo debutové LP "Escape from Vienna", jehož název odkazuje na filmovou klasiku Johna Carpentera - "Escape from New York". Vyšlo u labelu Totally Wired a poslechnout si jej můžete ZDE. Ponořte se do jejich osmdesátkového zvuku a politicky angažované lyriky a doražte omrknout jejich live formu.

 

Crystal Soda Cream - Escape from Vienna

 

A když dostala parťáka živá kapela, dostane parťáka i DJ ZeitUngeist, o kterém jsme vás také už informovali. Bude jím DJ UN5OUND, kterého před tím uvidíte i v řadách Dividing Lines válet na kytaru. Ten už roztancoval párty na takových akcích, jako Vanity Noir, nebo Wave Gotik Treffen, takže párty rozhodně bude! Nezapomeňte si poznamenat datum 6. 11.!

 

 

  

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.