Zemřel Louis Zachert z Metroland nebo Black Wedding

Scéna přišla o další hudební osobnost. 

Říká vám něco jméno Louis Zachert? Možná jste ho zaznamenali spíše pod přezdívkou Passenger L v retro-elektronickém projektu Metroland. Nebo jako zvukaře desek Ionic Vision, tvůrce projektů Black Wedding nebo Cycloon, jejichž nahrávky se teď v aukcích vyvažují zlatem. Navíc ve svém masterovacím studiu UnderTheRoof pomohl na svět deskám projektů jako Inertia, Digital Factor, Leo Nocta, Ortta, Bye Bye Leader, Amaury, Philine, Buenas Ondas, No Sunglasses, Darkmen a mnoha dalším.

Za svůj život toho tedy stihnul udělat dost a dost. O to větší je škoda, že Louis před pár dny nečekaně zemřel ve spánku ve věku pouhých 52 let. 

Bernard Van Isacker z vydavatelského velelabelu Alfa Matrix se s Louisem rozloučil slovy: “Pokud tu byla jedna osoba naprosto oddaná evropské temné scéně (zvláště té v Belgii), byl to on a právě jeho bychom si tak měli uchovat v srdcích. Upřímnou soustrast Louisově úžasné ženě Petře a Svenovi s Andym (z Metroland – pozn. Ez), kteří ztratili svého hudebního otce a drahého přítele".

RIP Louis.

Metroland – Station To Station

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.