Další tři DJská jména a k tomu lokace DESÁTÉHO PGT

DJ Woodraf, DJ Drama a DJ Mijk De Stino rozšiřují lineup největšího gotického mejdanu u nás. Kde všude se bude v sobotu hrát?


Čas do jubilejního desátého Prague Gothic Treffen utěšeně ubíhá, a tak je čas podívat se na věci, které jsme vám ještě nestihli říct. První z nich jsou posily do DJského týmu. Kdo to bude?

DJ Woodraf – Nejspíš nejviditelnější postava činorodé polské gothic/deathrock/batcave scény. DJ Woodraf už skoro deset let stojí za portálem www.bat-cave.pl, čím dál zajímavějším festivalem Return to The Batcave nebo kytarovou částí afterparties na Castle Party. Do Prahy se vrací po delší době a přiveze s sebou vrchovatou rakev temných kytar.

DJ Mijk de Stino – Rakouský DJ a promotér, který rozjel roku 2009 parties "Dark Descent" a o dva roky později největší electro-fetish-erotic večírek "Lunatic Eclipse". Zahrál si jako DJ v Itálii, Bratislavě i na Amphi festivalu. Loni na podzim začal pořádat vlastní festival Schattenwelt.

DJ Drama – Chlapík, který se svou DJskou misií šíří gotickou scénu nejen mezi svými dvěma domovy ve španělské Seville a portugalském Lisabonu, ale i jinde po Evropě a dokonce i v Japonsku, kde hrál třeba oficiální afterparty po koncertu Visage. A ano, pamatujete si dobře, že už se v Praze jednou mihnul v rámci BatSave. Dobří Španělé se vracejí!

BatSave

A teď ještě kluby. Jak víte, v pátek nás čeká vůbec první gothic party na lodi u nás (a upřímně řečeno, nenašli jsme zmínku, že by se od Lipska na východ něco takového vůbec kdy dělalo). V neděli proběhne koncert na strahovské Sedmičce, takže nám zbývá odhalit kluby, kde se bude dít to nejdůležitější, tedy samotné PGT.

Nuže, tentokrát nebudete muset přebíhat mezi třema kluby. Jak to, když jsou tři stage? Je to jednoduché – Electro stage zaujme hlavní prostor klubu Storm a jeho vedlejší místnost se promění v chladně syntetickou svatyni RARE stage. Guitar stage se opět vrátí na místo, kde jí to podle nás sluší nejvíc – do klubu Fatal (bývalé XT3), vzdáleného jen pár kroků od Stormu. A samozřejmě se můžete těšit i na speciální výzdobu a další překvapení. Jaká? To vám povíme už brzy...

Goth Up!

PGT

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.