Páteční warmup letošního PRAGUE GOTHIC TREFFEN se odehraje NA LODI!

Jubilenímu výročí největšího tuzemského gotického mejdanu je prostě pevnina malá...


Pokud čtete tuhle novinku, nejspíš už máte dávno v diářích poznamenáno, že se nám letošní oslava desátého výročí Prague Gothic Treffen z jednoho večera rozrostla hned na tři (víte). Plány na sobotu a neděli už rámcově znáte, zbývalo nám tedy dotáhnout páteční warmup.

S ohledem na to, kolik variant jsme vymysleli, vyzkoušeli a zavrhli (nebo které prostě krachly), máme velikou radost, že se s vámi konečně můžeme podělit o skvělou novinu –  v rámci pátečního PGT totiž MŮŽETE BÝT SOUČÁSTÍ VŮBEC PRVNÍ GOTHIC PARTY NA LODI V NAŠICH KONČINÁCH! A nepůjde o nějaké umrněné šplouchání u břehu, ale o klasickou několikahodinovou plavbu po Vltavě za doprovodu setů americké DJane Totentanz a našeho Sanctuary.cz DJ teamu.

Totentanz

Totentanz

A protože se z plující lodě nedá uprchnout, chceme, abyste se bavili pokud možno všichni. To znamená nejen to, že to hudebně vezmeme od kytar k electru a zpátky, ale že máte příležitost poslat nám do komentářů na webu či na Facebooku tipy skladeb, které byste na lodi rádi slyšeli. My z toho vybereme všechny smysluplná přání a milerádi vám je splníme (samozřejmě v rámci zdravého rozumu – pokud nám každý nasype seznam o 50 tracích, nemůže samozřejmě čekat, že na lodi uslyší všechno; je mnohem lepší poslat nám jednu skladbu svého srdce, která má daleko větší šanci, že se probojuje až do playlistů).

A ještě jedna věc – jelikož má loď celkem jasně omezené kapacity, bude k disposici pouze limitovaný počet vstupenek. Ten samozřejmě bude platit na všechny tři dny PGT. Předprodej spustíme příští týden hned, jak odbavíme předprodej Castle Party.

Taky se těšíte? PARTY HARD & CALL THE SHIPS TO PORT!

PGT

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.