Siouxsie Sioux a Steven Severin zase komunikují, obnovi se Banshees?

Dříve spoluhráči, poté téměř nepřátelé a teď už nejspíš zase kamarádi. Zdá se, že ledy mezi zakladateli Siouxsie and the Banshees konečně praskají.

Od roku 1996, kdy se oficiálně rozpadla jedna z nejvlivnějších gothicrockových skupin Siouxsie and the Banshees, toho spolu zakládající členové Siouxsie a Steven Severin příliš nenamluvili. Ale i když se šuškalo o tom, že vztahy mezi oběma jsou "nenávratně porušené", vypadá to, že čas přeci jen všechno vyléčí.

Začalo to nutným kontaktem nad reedicí starých desek Banshees (psali jsme několikrát), velkou kompilací kapely (víte) a aktuálně pokračuje – společným výletem na premiéru třetí řady seriálu Hanibal. Právě tam vznikla i výše uvedená fotka s Marcem Almondem, která mezi hudebními fanoušky vzbudila rozjařené reakce. Siouxsie se Stevenem se totiž objevili pohromadě na veřejnosti zhruba po třinácti letech.

Ve vzduchu se tak přirozeně tetelí otázka – bude nějaké oživování Siouxsie and the Banshees? Situaci samozřejmě budeme velmi pozorně sledovat...


Siouxsie and the Banshees – Cities in Dust

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.