Videoklip k druhému singlu nové desky Lisy Gerrard s Julesem Maxwellem má polský původ

Lisa Gerrard s Julesem Maxwellem prezentují druhý singl z přípravované desky.

O připravovaném společném albu "Burn" zpěvačky Dead Can Dance Lisy Gerrard a skladatele a producenta Julese Maxwella jsme vás před měsícem poprvé informovali v souvislosti s prvním singlem Noyalain (Burn). Vydání zajímavé písničkové kolekce se blíží, a tak australsko-irská dvojice předkládá druhou ukázku, tentokrát skladbu Deshta (Forever). 

I k ní vznikl obrazový doprovod, kterého se tentokrát zhostil polský kameraman a režisér Michal Sosna, který popračuje ve zpřítomňování tématu chybějícího doteku. Teď s výrazně přírodní příměsí. Jinak datum vydání samotného alba "Burn" je stanoveno na 7. května 2021 a už teď si ho můžete předobjednat v různých formátech ZDE

 

Lisa Gerrard and Jules Maxwell - Deshta (Forever)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Vydání desky Burn se blíží a máme tady další ochutnávku v podobě singlu Noyalain. I když se nám tady Lisa hodně rozezpívala, tak za mě se skladba malinko opakuje svým způsobem jako pilotní singl. Nálada je velmi podobná a trochu jsem čekal větší rozmanitost. I tak ve spojení s klipem jde o velmi uhrančivou spolupráci. Moc se těším, co celé album přinese. Mám předobjednáno.

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.