EBM solitér R010R na novém albu varuje před dezinformačním chaosem

Michael Renfield, tajný svatý old-school EBM scény, vypustil do světa novou (dvoj)kolekci svého projektu R010R.

Američan se pohybuje na hudební scéně dlouhou dobu. Jeho temně elektronická hudba je sice často razantní, ale ve svém základu výrazně introvertní a perfekcionistická. Možná i proto si musíme vždy na novou dávku hudby od rezidenta z New Yorku počkat. Tentokrát se čekání vyplatilo dvojnásobně. 

R010R totiž vypustil do světa hned dvounásobnou dlouhohrající kolekci, která je navíc první částí plánované trilogie! Kolekce "Total Disinformation Awareness" vyšla na labelu Electro Aggression Records, který je domovem pro solistikované EBM projekty vycházející z tradice klasiků 80. a 90. let. A hudba R010R je toho, v dobrém slova smyslu, typickým příkladem.

 

 

První nosič obsahuje 16 nových autorských kompozic, které doplňují dva remixy od Brain Leisure a Testube. Vedle toho digitálně vyšla ještě druhá kolekce nazvaná "Instilling Old-School Awareness". Ta obsahuje další čtyři autorské příspěvky a dvanáctku remixů, například od Teardown, Pyrroline, Sleepwalk nebo slovenských Terminal State. A témata nové hudby od R010R? „I oficiálními mediálními kanály se ke konzumentům protlačuje spousta dezinformací, a to tak, aby se společnost urdžovala ve stavu zmatku a agrese,“ tvdí odhodlaně Michael Renfield.

Pro milovníky fyzických nosičů přichystalo vydavatelství variantu, která ve formě 2CD obsahuje obě vydaná alba. Vše lze poslechnout a objednat na Bandcamp profilu vydavatelství - ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Thank you for the concise and honest review. I appreciate you taking the time to listen to both the music and the message. Take care!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.