Agent Side Grinder zaparkovali s novým singlem v čekárně blázince

Švédská trojice Agent Side Grinder doprovází novou skladbu klipem z opuštěného ústavu pro duševně choré.

Všichni se tu a tam ocitáme v různých pastích – některé pokládáme sami na sebe, jindy nás ve svých tenatech uvězní společnost. Některé léčky jsou skutečné, některé vymyšlené. Tato témata probírá v novém singlu trojice Agent Side Grinder a podtrhuje téma obrazovým doprovodem nasnímaným  na místě opuštěného psychiatrického ústavu: Säter Mentalsjukhus.  

Ten byl postaven v roce 1912 a po osmdesáti letech fungování, kdy zde byly prováděny takové zákroky, jako je nucená sterilizace a lobotomie u těch, kteří byli považováni za „nezpůsobilé k reprodukci“, byl uzavřen. Komplex je posledních třicet let opušten, a tak ho navštěvují pouze milovníci urbex zážitků.

Waiting Room je první autorskou nahrávkou kapely od roku 2019, kdy redukovaná sestava původního kvintetu vydala výborné album "A/X". Jedná se o první vlaštovku z chystaného alba "Jack Vegas", které by mělo spatřit světlo světa v letošním roce. Stihnou Agent Side Grinder album vydat ještě předtím, než dorazí zahrát do Prahy na Prague Gotik Treffen?

 

Agent Side Grinder - Waiting Room

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.