=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na koncert Of The Wand And The Moon, Kollaps a Trepaneringsritualen v Praze

Premiérový koncert neofolkové hvězdy Of The Wand And The Moon v Praze se vzácnými hosty se blíží a my pro vás máme soutěž o volné vstupy. 

Na koncert Kima Larsen a jeho kapely Of The Wand And The Moon jsme museli čekat více než dvě dekády. Vystoupení, které proběhne v sobotu 25. června v pražském klubu Underdogs', je za dveřmi a my pro čtenáře Sanctuary.cz máme pravidelnou soutěž o volné vstupenky na večer, kdy se fanouškům představí se svými sety i industriální trojice Kollaps a sólový projekt Trepaneringsritualen. Díky naší soutěži se můžete na trojčtihodný večer podívat úplně zadarmo. Stačí mít štěstí při losování a správně odpovědět na následující soutěžní otázku:

Of The Wand And The Moon už jednou v České republice vystoupili. A to na jednom festivalu. Uhodnete, jak se festival jmenoval a v kterém to bylo roce?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do pátečního poledne (pátek 24. června do 11:59), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "OF THE WAND". Výherce zveřejníme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.