Už za dva týdny odstartujeme letošní sezónu na Batsave!

První letošní goth/darkwave/postpunk/whatever party, kterou nechcete prošvihnout, proběhne 22. ledna v Underdog's.

Už od konce listopadu, kdy doběhl náš poslední mejdan na Sedmičce s The Foreign Resort a Dave Von Tenebrae, jsme byli jako na trní, kdy zase uděláme nějakou další akci. A protože nám bylo jasné, že partyabsťák přes vánoční svátky ještě zesílí, pro jistotu jsme si vymysleli party hned na leden.

V sobotu 22. ledna se tedy s námi můžete zase vrátit do domovské náruče podzemní netopýří jeskyně Underdog's a protáhnout křídla na tradičním Batsave mejdanu. Na co se  těšit? Na smršť temných goth/deathrock/postpunk kytar i chladných synťáků, stylovou projekci i pavučinatou výzdobu, chuchvalce mlhy a samozřejme hromadu přátelských vystylovaných lidí s podobně ujetým hudebním vkusem jako vy.


K tanci i diskusím na baru vám zahraje Sanctuary.cz DJ Crew, doplněna tajnou hostovskou posilou. Pokud se něco nezmění, zůstávají v platnosti klasická COVID pravidla, startujeme v devět hodin a vstup bude stovku.

Samozřejmě najdete v klubu i tradiční sbírkovou kasičku, do níž můžete přispět na činnost záchranné stanice Nyctalus, která se stará o poraněné a vysílené netopýry. Btw. věděli jste, že už s nimi spolupracujeme přes deset let? Za tu dobu už vaše štědrá srdce naplnila mnoho bříšek těchto okřídlených fešáků a pevně doufáme, že v budoucnu budou ještě utěšeně přibývat.

Pojďte s námi tedy vlítnout do toho nového roku tak, jak se sluší a patří – na parketu zamlženého klubu s pořádnou náloží goth-friendly muziky a společností spříznených černooděnců!

BATSAVE ☥22☥01
22. ledna 2022 (doors 20:00 / party 21:00)
Praha, Underdogs' Ballroom & Bar (Nádražní 3)
Vstup: 100 Kč
FB event

Batsave

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.