Petr Štěpán v crowdfundingové kampani nabízí dlouho nesehnatelný sólový projekt

Petr Štěpán, předák domácích gotických klasíků XIII. století, se rozhodl znovu zpřístupnit starý instrumentální projekt. Láká na něj fanoušky skrze crowdfundingovou kampaň.

Proč se k tomuto kroku Petr odhodlal, píše na stránkách Startovače: 

"Nápad vydat můj první sólový projekt z roku 1994 "Tančící Belial" poprvé na CD v kompletně remasterované podobě, vznikl z mé potřeby komunikace s fanoušky v této složité době. Kdy se ztratil veškerý kontakt ...

Chtěl bych Vám touto  cestou  nabídnout vydání raritního CD doplněného o dva bonusy které na původní MC nahrávce nebyly. Jedná se o bonusy, které vznikaly v době prvního vydání na MC kazetě. Nahrávka prošla kompletním vyčištěním a došlo i na novou grafiku alba. Součástí vydání CD je limitovaná edice speciálních triček s novou grafikou alba. Každé CD osobně očísluji a opatřím svým podpisem.

Pokud se celý projekt podaří CD by se k vám mělo dostat v průběhu května včetně všech Vámi vybraných cen. Původně můj záměr byl CD  vydat ze svých vlastních  zdrojů, nicméně situace s koronavirem a následně lockdown mě zasáhl stejně jako všechny muzikanky .Rozhodl jsem se tedy využít pomoci Vás fanoušků, přátel a STARTOVAČE. Abych mohl tento projekt dokončit a mohl Vám nabídnout remasterovanou verzi "Tančícího Beliala"  poprvé na CD , potřebuji vaší podporu …."

Pokud vás nábídka Petra Štěpána zaujala, vyražte na stránky Startovače a vyberte si z nabízených cen - ZDE. Kampaň poběží ještě 29 dnů a stále ještě není zdaleka vyhráno....

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.