Nadragea a End-Tek, vedlejší odnože elektronika Human Vault, vydávají u Aliens svá alba

Slovenský elektronický label nabízí alba dvou projektů - Nadragea a End-Tek

Kreativní stavidla Gyorgyho Turoczyho byla koronavirovou situací protržena. V loňském roce Aliens Production vydali poslední album jeho hlavního projektu Human Vault, na začátku letoška dochází řada na další jeho projekt, který žije poněkud jiným hudebním životem - End-Tek. Vedle toho jde do světa i kooperace kamaráda Balazse Vargy aka Vinnui, jemuž Gyorgy pomáhá s vokály. Dohromady pánové tvoří dvojku Nadragea.

A co o nových deskách míní vydavatel? "Projekt Nadragea, za kterým stojí od roku 1997 Vinnui, vystrkuje růžky a zařezává se svými drápy přímo do nejcitlivějších částí tvé, už tak rozpadlé duše. Minimalismus, který je výlučně tažený pouze z hardwarových zařízení, bludi temnotou a svým hlasovym projevem může jemnějším zbloudilcům napomoci k sebevraždě. Pulzující, mechanický, strojový a analogový kolos. Jakoby si se zavřel do rozvaděče a v tom do tebe pustí celou sílu výrobní linky ... zde žádnou něhu a slitování nečekej ...", referuje o albu "Adat" label. 

 

Druhý projekt End-Tek pak Aliens Production popisuje takto: "Odezva na tanečnější cestu a pohled na hnijící město, ve kterém industrializace rozkládá obyvatelstvo na popel. Zisk, moc a nadvláda nad lidmi je v dnešní době zájem číslo jedna. Korporace svou orientací na svůj prospěch vysílá špatně signály do společnosti. Čas se nám krátí !? Taneční koncept plný minimalismu a hluků, které šlape po hlavě kapitalismu. Industriální a taneční koncept v experimentálním hávu. Pro fanoušky hlukových vizí prezentovaných vydavatelstvými jako Ant-Zen nebo Hands ...". 

Obě desky vydal Aliens Production 29. ledna 2021 v digitální podobě a jsou k dostání na Bandcamp profilu labelu za cenu, kterou si sami určíte.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.