Attrition připravili ke dni odchodu z EU první singl z nové desky

Už za týden opustí Velká Británie Evropskou Unii. Tohoto data využil projekt Attrition, aby vypustil mezi fanoušky první singl z připravované nové dlouhohrající desky.

Nepřeslechnutelný vokál Emese Arvai-Illes z Black Nail Cabaret, operní hlas Elisy Day a jedinečné užití smyčcových nástrojů v kontrastu s temnou, pulzující elektronikou. To jsou poznávací znamení Attrition už více než 35 let. Všechny tyto elementy, plus například klavírní hru Anni Hogan, najdeme na novém singlu "The Great Derailer". Ten vychází spolu s další novinkovou skladbou The Pillar I a čtyřmy remixy na singlu předznamenávající nové album kapely. To dostane název "The Black Maria" a dočkáme se ho prý během jara.

Nový singl vyšel už teď v digitální podobě. V den Brexitu, to znamená 31. ledna 2020 vyjde na CD a objednat si ho můžete v "The Great Meal Deal Combo" balíčku, které zahrnuje signovaný CD singl, tričko, placku a kadidlo, které kapela používá na svých koncertech. Vše můžete objednat níže na Bandcamp profilu projektu.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.