Elektropopoví The New Division na nové desce představí své skryté vzpomínky

Americký elektropopový projekt The New Division svým čtvrtým albem míří i do Evropy.

Poprvé a naposledy jsme referovali o projektu Johna Kunkela před osmi roky v souvislosti s vydáním debutové desky "Shadows". Od té doby uplynulo moře času ale The New Division stále tvoří. Na svém kontě mají tři řadové desky a ještě více singlů a EPček. A velkou kupu remixů pro jiné autory.

V letošním roce se projekt, který stále ve své tvorbě kombinuje synthpopovou zasněnou chytlavost a taneční přímočarost, chystá po pěti letech k vydání nové dlouhohrající desky "Hidden Memories". A co víc, kromě vydání na vlastním labelu Division 87 o vydání projevilo zájem i švédské vydavatesltví Progress Production (jinak též Cryo, Kite nebo Agent Side Grinder), které novinku vypraví v rozšířeném vydání o extra druhý disk.

The New Division - Fascination
 
John Kunkel totiž novou desku propagoval už od poloviny loňského roku vydáním tří singlů "Fascination", "Modus" a "Lost Life". K nim vždy přibalil ještě dvě další dvě zbrusu nové autorské kompozice. A právě šest béček bude součástí bonusového disku "Hidden Memories".  
 

The New Division - Modus

Nové album The New Division vyjde skrze Progress Productions v digitální podobě a na CD (ZDE), autor sám si pro americký trh vydá novou desku ještě na dvojitém vinylu, který bude obsahovat dvě extra kompozice. Datum vydání je stanoveno na 27. ledna 2020 a  vy si můžete poslechnout níže na Bandcamp profilu autora ještě jednu novou skladbu - Broken.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.