Intent:Outtake s novou deskou zvěstují dny zkázy

Elektronická dvojice Intent:Outtake otáčí kormidlem své elektronické bárky. Mění label, booking agenturu a po dvou letech vydává novou řadovou desku.

Andreas Engleitner a Bastian Polak po třech deskách mění zaběhlé pořádky. Upsali se po spolupráci s labelem Sonic-X vydavatelství Dark Dimensions, konkrétně sublabelu Scanner, po úspěšném předskakování Agonoize přesvědčili bookingovou agenturu NoCut, a to vše v předvečer vydání nové řadové desky "Days Of Doom".

Na albu duo z Lipska přivítalo hosty, se kterými nedávno křižovalo Německo na turné - Gerrita Thomase (Funker Vogt + Eisfabrik) a Chrise L. (Agonoize, Darknes On Demand a Agonoize). Oba pomohli hned s několika písničkami, které se objevily na nové desce. Chris navíc účinkuje jako zpěvák i herec na singlu Auf Ewigkeit.

 

Intent:Outtake - Auf Ewigkeit (feat. Chris L.)
 
 

Album "Days Of Doom" vychází už zítra, 22. listopadu 2019, a to v digitální podobě na Bandcamp profilu labelu (ZDE), a také ve fyzické podobě, v první edici jako dvojdiskový digipack. Druhý disk bude obsahovat další trojici nových kompozic, extended verzi kousku Endtime Prophets z novinky, remix singlu Auf Ewigkeit od Novastorm a dva remixy v loňském roce vydaného singlu Es ist Krieg od [:SITD:] a Cephalgy. Dvojice vyráží s vydáním desky na obsáhlé turné společně s Eisfabrik. Ti totiž také vydávají nové EP. Ale o tom zase někdy příště.

 

Intent:Outtake - Das Elfte Gebot

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.