Rotersand z lodi vzpomínek zatroubili v novém singlu na poplach

Okolo německých elektroniků Rotersand se toho v poslední době mnoho nedělo. To se ale mění. Nejdříve na jaře kapela shrnula zajímavé alternativní verze svých prověřených kousků z poslední řadovky, aby se začátkem prázdnin dvojice představila zbrusu nový singl.

Začněme popořádku, a to od kolekce "Hey You". Ta vyšla koncem zimy a obsahuje celkem 13 předělávek skladeb z poslední řadovky "Capitalism TM". Ve skladbách se povrtala sama dvojice, své remixy na album obsadili i Chris Count, Consumer Junkie, Assemblage 23, Mehr Licht nebo Layn. Před necelým měsícem pak Rotersand k singlu "Not Alone" přichystali námořnicky pojaté video. Podívejte se níže:

Rotersand - Not Alone

 

Tak to bylo vzpomínání a teď už pojďme ke žhavé současnosti. Krischan Jan-Eric Wesenberg s Rascalem Nikovem přichystali na začátek léta nový singl, který výrazným trumpetovým samplem nenechá nikoho klimbat. Track "You Know Nothing" polemizuje, jak se v dnešní době zmantené době přehlcené informacemi všeho druhu vyznat v tom, co je a co není pravda. SIngl je kromě dvou alternativních verzi titulní hitovky doplněn ještě o klasický party banger I Feel You Don't v duchu starých dobrých Rotersand. Singl vyšel 27. června 2019 na domovském labelu Trisol v digitální podobě. Pro severoamerický trh ho nabízí Metropolis records, jehož Bandcamp verzi singlu nabízíme níže.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.