V březnu se letos poprvé rozvlní pavučiny BATSAVE

V duchu staré školy se ponese atmosféra nejbližšího netopýřího řádění.

Máte rádi gothic rock? Postpunk? Darkwave? Minimal? Death rock? Taky si nevystačíte jen s domácím poslechem či občasnými koncerty? Pro všechny hudební temnotou podobně postižené tanečníky je tu už sedmým rokem Batsave. Party, kde se fans zmíněných hudebních stylů scházejí jako jedna velká rodina a domácí pohodu jim tvoří pavučiny, mlha na parketu a vybrané setlisty mezinárodně protřelých DJs z pořádající Sanctuary.cz a jejich hostů.

Mimo klasických parties jste v rámci šestera Batsavích tancovaček mohli během minulého roku vidět taky koncert ruské coldwave komety Supernova 1006 či amerických deathrockerů Fangs on Fur, pokřtít kompilaci československých kapel „Dark Tunes from Czech & Slovak Caves“ nebo se vydovádět na halloweenském speciálu.

Letos Batsave startuje klasickou DJskou párty a na své si tedy přijdou všichni tanečníci – vytrvalci. Mimo Sanctuary.cz DJs si v roli hosta zahraje Aleister Dantes, který už návštěvníky nejednou rozdováděl a navíc se můžete těšit na dvouhodinový blok old school gothic songů, které třeba zase tak často ke slyšení nebývají. Kdo někdy na Wave Gotik Treffen zabloudil na party When We Were Young, ten si snadno udělá představu. 

9. března se můžete od deváté hodiny večerní v Klubu FAMU pustit do tance a domů vás pustíme až se světlem. Na místě bude jako vždy kasička, do níž bude možno za stylovou placku přispět na provoz záchranné netopýří stanice ZO ČSOP Nyctalus a chybět nebude ani tradiční projekce. Vstupné činí rovných 100 Kč.

Batsave
Klub FAMU
9. 3. 2019

 

 

   

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.