=UKONČENO= Soutěž o 2x2 lístky na pražský koncert VNV Nation

Po dvou letech, jen pár dnů po vydání nové desky "Noire" se do Prahy vrací VNV Nation. Projekt Ronana Harrise příští úterý 16. října představí nový studiový materiál po pěti letech ticha v pražském klubu Futurum. Poprvé bez ikonického bubeníka Marka Jacksona. Chtěli byste být u toho? Těšíte se na charismatického Ronana a jeho spoluhráče? Jste zvědaví, kdo bude za bicími tvrdit muziku? Budou mít VNV Nation vůbec živé bicí? A co na to Jan Tleskač? Každopádně Sanctuary.cz vám nabízí vyrazit na koncert zdarma i s doprovodem, pokud správně a včas odpovíte na soutěžní otázku a při vylosování se na vás usměje štěstí. Otázka zní takto:

Jaké národnosti je hlavní postava projektu - zpěvák Ronan Harris?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „VNV Nation - soutěž" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do pondělního poledne (pondělí 15.10.2018 do 12:00), do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pondělního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

VNV Nation - Honour 2003 (live @M'era Luna)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.