Singl z nové desky The Prodigy je venku i s klipem

Pět let jsme museli čekat na to, s čím se vytasí veleslavní The Prodigy. A čekání je u konce. 30. března vychází celkem šestá řadovka trojice nazvaná "The Day Is My Enemy", kterou už od včerejšího večera propaguje první singl Nasty. K němu vznikl lovecký klip, který způsobem vizualizace může připomenout černobílé filmové dobrodružství "Alois Nebel".

"Nemohu vám říct, proč tahle deska zní znovu tak naštvaně, asi mám smysl pro takto koncipovanou muziku zabudovaný hluboko v mém nitru", přemítá nahlas Liam Howlett. "Vždy jsem viděl hudbu jako formu útoku. Není to o tom, že bych chtěl, aby The Prodigy nebo tohle album znělo násilně a nebezpečně. Jedná se prostě o zvuk, který vyšel nechtěně ze studia, protože mnou rezonoval poslední čtyři roky".

Už podle právě odhaleného singlu dostanete s novou deskou velkou porci toho, co máte na The Prodigy rádi. To znamená nekopromisní temnou elektroniku, která si to žene neúprosně kupředu skrze vrstvy zmutovaných samplů, štěkavý vokál Keith Flinta a Maxima a silný refrén, který celou snahu korunuje.

V květnu The Prodigy vyráží na turné po britských ostrovech, tak uvidíme, zda se někdy v dohledné době trio podívá i do České republiky.


"The Day is My Enemy" tracklist :
1. The Day is My Enemy
2. Nasty
3. Rebel Radio
4. Ibiza feat. Sleaford Mods
5. Destroy
6. Wild Frontier
7. Rok-Weiler
8. Beyond the Deathray
9. Rhythm Bomb feat. Flux Pavilion
10. Roadblox
11. Get Your Fight On
12. Medicine
13. Invisible Sun
14. Wall Of Death

 

The Prodigy - Nasty

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.