=UKONČENO= Blesková soutěž o lístky na pražský koncert Lebanon Hanover a Selofan

Vracíte se z WGT a máte chuť pokračovat ve stylovém duchu i v Praze? Nebo jste naopak v Lipsku nebyli a rádi byste si trsli na stylových vystoupeních? Máme pro vás soutěž o volné vstupenky na středeční koncert v pražském Fuchs2!

Švýcarsko-britskou dvojku Lebanon Hanover není domácím fanouškům detailně představovat. Larissa Iceglass a William Maybelline už spolu muzicírují nějaký ten pátek a stali se jednou z vůdčích formací postpunkově laděného coldwave hnutí. Vydali celkem šest řadových desek a v současné době koncertují jako o závod. Jednou ze zastávek jejich dlouhého turné bude ve středu právě pražský Fuchs2. Řeckou dvojici Selofan dobře znáte z loňského Prague Gothic Treffen, kdy byli hlavní hvězdou pátečního programu. Zítra se vrací na stejná prkna, která koncem loňského srpna do běla rozpálila svým výborným setem.  

A jak můžete získat volné vstupenky na středeční večer? Stačí jen správně a včas odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí na vylosování. A teď už ona otázka: 

Jak se jmenuje nový boční projekt Selofan, který v letošním roce vydal svou bezejmennou prvotinu?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „LEBANON SELOFAN" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do dnešní půlnoci (úterý 30.5.2023 do 23:59), do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během středečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

Lebanon Hanover - Hard Drug

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Postpunk postpunk!r

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.