Gary Numan vypustil z nového alba singlového Vetřelce

Krátce poté, co Gary Numan vypustil informaci o vydání nového alba, představil veřejnosti i první singl s videoklipem.

O špatné ekologické situaci Země referoval Gary Numan už na předchozím albu "Savage: Songs From A Broken World", které se dočkalo vřelého přijetí. Ekologická linie se vine i letošním následovníkem "Intruder", ovšem tentokrát bude Gary referovat o problému očima naší planety. 

"Změna klimatu je nepopiratelným znamením Země, která říká, že tohle bohatě stačilo, a ona, aby sama sebe zachránila, se nás teď snaží zbavit", vysvětluje Numan. "… Planeta nás vidí jako své vlastní děti, které vyrostly v bezohledné sobce, lebedící ve svém vlastním blahobytu. Cítí se zrazena, zraněna a zpustošena", pokračuje autor. "Rozčarovaná a se zlomeným srdcem se nyní před námi brání. V zásadě považuje lidstvo za nepříjemný virus útočící na její podstatu", dodává Gary.

Z alba "Intruder" Gary Numan vypouští první singl, titulní kompozici, ke které vznikl jednoduchý videoklip. O jeho podobu se z režisérské sesle postaral Chris Corner z IAMX. Album, které vyjde 21. května 2021, si už teď můžete předobjednat v různých formátech ZDE.

 

Gary Numan - Intruder

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Gary je borec a doufám, že v budoucnu ještě jednou přijede koncertovat k nám.
Je to strašnej frajer. Pořád!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.