Project Jara-J připravuje nové nahrávky i s Leather Strip

Pražák Jára Junek se v poslední době začíná pohybovat na hudební scéně se svým uskupením Project Jara-J čím dál sebevědoměji. Jeho ambiciózní plány na letošní rok začínají nabírat jasnější obrysy.

 

Project_Jara-J_logo

 

Hned tři nosiče má v plánu letos vydat domácí Project Jara-J, který funguje na hudební scéně od roku 2010 a první koncert si odbyl loni na podzim v pražském klubu Na hrádku. První deska "Cake For All" je jakousi Járovou vizitkou, směsí stylů, ve kterých tvoří, to znamená převážně elektronická hudba jemnějšího charakteru, ambient, filmové melodie, ale i tvrdá electronic body music a industrial. Jako bonus ke svému prvnímu CD je přidáno DVD prvního vystoupení s hosty bubeníkem Matyášem Vernerem, zpěvákem Markem Kučerou z kapely The Snuff a Vanem Adrianem z berlínské kapely Theatre of Masquerade. Křest alba proběhne 31. května v pražském klubu Fatal (dříve XT3), v rámci festivalu Cyber Cortex III.

Druhý nosič bude singl "Factory Man" s řadou remixů. V jednání je remix a mastering Allena Morgana, ostříleného producenta, který pracoval mimo jiné s Limp Bizkit, U2, Nine Inch Nails a dalšími hvězdami. Třetí letošní nosič "PROJECT JARA-J FEAT AND REMIXES" bude plný, jak už název napovídá, hudby projektů v remixové podobě a najdeme zde skladby se zajímavými hosty. Účast potvrdili například Volker Kah u Twilight Images, Van Adrian z Theatre of Masquerade, Kuba Soulcheck, Patrik z Depressive Disorder, Jan Vozáry z Oceánu, Robert Jíša nebo Claus Larsen z Leaether Strip. Další spolupracovníci jsou v jednání. Takže si zapamatujte - Project Jara-J!

 

Project Jara-J - Factory Man (demo version)


mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.