Dvě jarní EP Esben And The Witch předchází podzímní třetí řadovce

Anglická postrocková trojka Esben And The Witch si vytyčila pro letošek smělé cíle. Na jaře vydat dvě EPčka a na podzim náročnou sezónu dokonat třetí dlouhohrající kolekcí.

Téměř rok jsme o agilní anglické postrockovce Esben And The Witch neslyšeli v souvislosti s novou muzikou (na druhou stranu jsme měli první možnost je na jaře vidět v Praze). To se ale mění. Již v dubnu label Invada records (vlastněný Geoffem z Portishead) vypouští do světa split EP s přáteli Thought Forms (poslechněte si níže).

Kapela je ale už v hlubokých přípravách své třetí dlouhohrající desky. Esben And The Witch si jí rozhodli vydat vlastním nákladem a od začátku roku vyzývají své fanoušky k předplacení kolekce na portálu PledgeMusic. Pro ty, kteří už dnes přispěli, má trio přichystané druhé EP nazvané "33". Značí tak, že na album už je vybraná třetina požadované částky. Jinak nové album nahrává kapela ve studiích Electrical Audio v Chicagu pod producentským vedením slovutného Stevea Albiniho. Jsme zvědaví na výsledek!

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.