Poslední šance podpořit netopýří útulek na charitativním Freezeru v Necropoli!

Vánoční Saturday Night Freezer bude tradičně následovat DJskými sety několika zúčastněných, kteří vás provedou kytarovým spektrem přes osmdesátkové fláky, dobře odsypávající deathrock, gothrockové klasiky, tématické 60s surfové výstřelky až po nabušený industrial rock 90. let k chladné elektronice darkwavu a ráznějším rytmům tanečna.
JEDNÁ SE ZÁROVEŇ O VŮBEC POSLEDNÍ ŠANCI V TOMTO ROCE PODPOŘIT ZÁCHRANOU NETOPÝŘÍ STANICI NYCTALUS! NA TRADIČNÍ ČAS CHARITATIVNÍCH VEČÍRKŮ TAK MÁTE MOŽNOST NAKRMIT NĚKOLIK HLADOVÝCH KRKŮ NAŠICH OKŘÍDLENÝCH MAZLÍČKŮ VHOZENÍM VRÁCENÝCH DROBNÝCH DO PŘIPRAVENÉ KASIČKY. Více na : http://www.nyctalus.cz/

Pokud vás před Vánoci jímají charitativní tužby a nefandíte kočkám ani psům - netopýři budou tou pravou volbou, stejně jako vánoční edice Saturday Night Freezeru s projekcí kultovního béčkového sci-fi!

 

Vánoční Saturday Night Freezer bude kromě projekce snímku Santa Claus Conquers the Martians S ČESKÝMI TITULKY tradičně naplněný DJskými sety několika zúčastněných, kteří vás provedou kytarovým spektrem přes osmdesátkové fláky, dobře odsypávající deathrock, gothrockové klasiky, tématické 60s surfové výstřelky až po nabušený industrial rock 90. let k chladné elektronice darkwavu a ráznějším rytmům tanečna. 

JEDNÁ SE ZÁROVEŇ O VŮBEC POSLEDNÍ ŠANCI V TOMTO ROCE PODPOŘIT ZÁCHRANOU NETOPÝŘÍ STANICI NYCTALUS! NA TRADIČNÍ ČAS CHARITATIVNÍCH VEČÍRKŮ TAK MÁTE MOŽNOST NAKRMIT NĚKOLIK HLADOVÝCH KRKŮ NAŠICH OKŘÍDLENÝCH MAZLÍČKŮ VHOZENÍM VRÁCENÝCH DROBNÝCH DO PŘIPRAVENÉ KASIČKY. Více na : http://www.nyctalus.cz/

 


 

 

Projekce - start 19.00, české titulky


 

"Jeden z filmů, na které se musel v mládí dívat Tim Burton."  (ybuko) je výstižný popis toho, co vás čeká na promítacím večírku Saturday Night Freezer s podtitulem "vánoční speciál".

 

Po úspěchu našeho provizorního kina v pražském klubu Necropolis s halloweenovou projekcí se vracíme, abychom vám přesně týden před Vánoci nabídli zběsilou sci-fi komedii Santa Claus Conquers the Martians z roku 1964!

17. prosince
 od 19.00 tak budete mít exkluzivní šanci v domácím, pivem opojeném prostředí vinohradského klubu nasávat unikátní promítání tématicky vánočního snímku, který se za půl století od vzniku stal opravdovým kultem na poli žánru fantasmagorických "family-movies".

Děj snímku vás raketovou rychlostí vystřelí na Mars, kde se seznámíte s neprosperujícím královstvím sužovaným závislostí nejmladších na pozemské televizi. Devětsetiletý mudrc (něco mezi Mrazíkem a Gandalfem utopeném v mlhostroji) poradí marťanskému vyslanci, aby na planetu přivedl kult radost-šířícího Santy, který zachrání vyrůstající generaci od vlivu bezduché televizní zábavy. Co čert nechtěl, marťanská jednotka seslaná na Zem (tvořená kníratým zlounem v potápěčském kostýmu a kartonovým robotem) kromě nic netušícího Santy unese i dvojici zvědavých dětí. Meziplanetární patálie, vrcholící vzpourou hračkářského dělnictva proti marťanské tyranii bublifukovými pistolemi, je pouhým výsekem z béčkové jízdy přesahující řemeslné přehmaty filmařů světelnou rychlostí.


Názory dalších komentátorů filmového serveru csfd.cz vám napoví více: 

"Infantilnost a tvůrčí impotence na kvadrát." (woody)

"Absolútne naivná fantasmagorická rozprávka alebo wtf to malo byť!?! Takto by to vyzeralo keby sa Ed Wood rozhodol natočiť večerníček pre deti."  (jojinecko)

"Odpad, ale svou naivitou vlastně velmi roztomilý odpad..." (S_M_Lomoz)

 


Trailer

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.