Podívejte se na čerstvý klip The Deep Eynde

O tom, že Fate Fatal a jeho parta The Deep Eynde na nové desce "Spell Bound" trochu zpomalili, jsme si u nás na webu psali například v této recenzi. Pomalejší tempa a přechod od divokého horrorpunku ke klidnější a atmosferičtější hudbě však rozhodně neznamená, že by se The Deep Eynde ukládali ke spánku.

Jako důkaz živoucí aktivity může posloužit i nové video k písni "Save Your Own", které (tentokráte odmaskovaná) kalifornská čtyřka před pár dny zveřejnila na svých stránkách. Klip, který napsal, natočil, sestříhal a režíroval jediný muž Curtis Long, je ovšem z hlediska příběhu pouze prvním ze dvou dílů. Na ten druhý si budeme muset počkat až do ledna příštího roku, kde se ve videu "The Haunting" dozvíme, jak to všechno dopadlo. Úvodní "Save Your Own" si můžete prohlédnout pod článkem.



The Deep Eynde – Save Your Own

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No, nijak extra neprekvapi, ale nakonec ani neurazi :) Zabery na kapelu jsou pekny, pribeh bych cekal silnejsi, ale treba to vynahradi v druhy casti...nicmene je vesely, jak se do ty novoromantiky posunula nejen hudba, ale i vizaz Fatala, kterej v klipu nebezpecne pripomina Ronnyho z COX ..vsimate si? :D
No fakt že jo...ta podoba s Ronnym je opravdu veliká :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.