3.1.10: SPV konečně oznámil vydání nových desek!

Dobré zprávy přicházejí z tábora labelu SPV. Ten začal 1.října 2009 distribuovat velkou část katalogu prostřednictvím Sony Music a nyní oznámil i předběžné datum vydání nových desek, které čekají již delší dobu na vydání. Partnerství se společností Sony Music bude trvat několik let a zahrnuje možnost odkoupení SPV. Partnerství byl jediný způsob zachování funkčnosti labelu SPV, který v hudebním průmyslu působí již 25 let. Do vyhlášení platební neschopnosti v květnu 2009 v něm působilo 80 zaměstnanců a roční obrat činil 80 milionů Euro.

 

Zde jsou plánovaná vydání některých nových desek (termíny vydání nejsou konečné):

Welle:Erdball - DVD/CD "Operation Zeitsturm" by mělo vyjít v únoru, nebo březnu. DVD je připraveno k vydání už drahnou dobu a bude obsahovat film s Welle:Erdball plus exkluzivní CD!

Covenant - čtyři roky po posledním řadovém albu "Skyshaper" a tři roky po živém albu "In Transit" by mělo vyjít nové CD/2CD "Modern Ruin". Předběžný termín je únor/březen.

Die Krupps - legendární němečtí elektro pionýři oznámili vydání nového alba ve dvou různých verzích na březen/duben 2010.

Skinny Puppy - následovník prozatím posledního alba "Mythmaker" by také měl vyjít ve dvou různých verzích. Album "In Solvent See" je naplánováno na březen/duben.

Funker Vogt - nové album očekávejte také v březnu, nebo dubnu, poslední album "Aviator" vyšlo v roce 2007, prozatím posledním počinem je živé CD/DVD "Warzone" z loňského roku.

 

SPV

 

 

zdroj: Side-Line.com (SPV finally announces new releases for Welle:Erdball, Covenant, Die Krupps, Skinny Puppy and Funker Vogt).

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Slušná úroda B)
uz aby to bylo!
No, vsadím se, že ruští piráti už ty desky dávno mají...ještě než je kapely natočily :lol:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.