Dark Wave s výraznou německou i domácí stopou. A také se singly od The Danse Society nebo Kontravoid.

Německo útočí. Dnes v Dark Wave na Radiu Hey od 21 hodin s temnými hudebními novinkami i jedním klasickým hitem.

[:SITD:], Florian Grey, A Spell Inside, Nena, Serpents, urbandoned. nebo Massiv In Mensch. Tohle všechno jsou nemečtí protagonisté, kteří nám představí v 35. dílu Dark Wave svou skladbu. Výrazný prostor si vyhradili i domácí protagonisté. Jmenovitě Cathedral In Flames, mulpHia nebo Love In Science. A co na to zbytek světa? Ani ten se nenechává zahanbit, když své skladby nám představí britští klasici The Danse Society, And Also The Trees, polští gothic rockeři Stygmatia, americká EBM štika Kontravoid nebo maďarští darkwave elegáni Black Nail Cabaret. A to zdaleka není všechno!

Dark Wave je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Pořad vysílá každé pondělí od 21 do 23 hodin na Radiu Hey. Až na výjimky live ze studia na Václavském náměstí. Během pořadu s posluchači rádi diskutujeme na online FB chatu zde: https://www.facebook.com/groups/288515867877416

Pořad si můžete pustit na více než polovině území ČR na klasické FM frekvenci (Praha - 101,6 FM, Brno - 97,6 FM, Frýdek Místek a Ostrava - 90,7 FM, Jablonec a Liberec - 97,5 FM, Karlovy Vary - 95,1 FM, České Budějovice - 91,6 FM, Jihlava - 98,5 FM, Benešov a Střední Čechy- 89,3 FM, Pardubice - 88,0, Zlín - 105,8 FM, Znojmo - 88,0 FM, Česká Lípa - 92,7 FM, Opava - 96,0 FM, Český Krumlov - 100,0 FM, Děčín - 96,7 FM, Tábor - 99,9 FM, Třebíč - 97,6 FM, Velké Meziříčí - 97,8 FM, Vansdorf - 102,6 FM, Ústí nad Orlící - 101,3 FM, Blansko - 101,6 FM, Pelhřimov - 88,3 FM), k doslechu je samozřejmě i v DAB vysílání a na internetu, a to ZDE.

Starší pořady jsou k poslechu zde: https://heyradio.cz/download.php?sekce=19

 

Whispering Sons - Cold City

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Krásná hudba, melancholický smutek, místy s napětím beznaděje....Tuším co prožívá ten chlapec, chladné město, chladný listopad 2019...toulky noční Prahou první a poslední setkání...zahalená do černé.
Napětí beznaděje, kdy už konečně ta nepříjemná noc skončí. Netrpělivost se dočkat už odjezdu z té hrůzy hrůz daleko a do bezpečí. První a definitivně poslední setkání. Už nikdy víc.
Pro mě to byla nejkrásnější noc :)
Bludy otravné obludy s pochc... slámou na ošklivé kebuli.
Tobě chybí pokora a úcta ke starším.
Pokorně už přijmi, že jsi totálně mimo jeho level, měj úctu, bábo, a nemel bludy dokola. Co by tak asi dělal s leklou rybou? Takto večery v Praze nezajímavě netráví. Na to má pravou smyslnou šťavnatou kočičku. Nemáš mu, co nabídnout, ani mládí, ani krásu, ani vizáž, ani image, ani zajímavost, ani chytrost, ani zábavu, ani humor, ani sex appeal, ani smyslnost, nic, jen prázdno, nuda a šeď. Nemá zájem, nikdo nemá.
Milá gonokoková, zájímavé a přesto Tomáše stále miluji..V reálu o muže nouzi nemám, mohla bych jít na DM party se sedumadvacetiletýn zajíčkem....byl by tam nejkrásnější chlap :) A nebo možná se čtyřicetiletým, který mi nabízí úžasné zázemí..A nebo také se známým hercem, ale to by si chudák tu party neužil...Každá fanynka (nanyka ) by chtěla jeho podpis a on by jim na oplátku vyprávěl můj smutný příběh.
Ty nikam nikdy nepůjdeš, celou dobu sedíš doma s manželem na zadku. A tak naštěstí tvůj vyfabulovaný herec nebude nikoho nikde otravovat s tvým psycho příběhem. To jsem rád.
Čekáme na to, až přijde Godot!
geodet :)))))))))))))))
V duchu si říkám, že věk je jen číslo...ten čtyřicetiletý, má doma třicetidvouletou...a je to semetrika, kerá nepracuje je jednou taková nežli já...rád by jí vyhodil z domu...rád by tam měl mě...stále o mě bojuje...stále mu opakuji..., když já miluji Tomáše (tommy).
...ten herec existuje, je to náš rodinný přítel. Mojí dceři přenechal byt a byl mojí velkou oporou na dm.sk. On ty stránky bedlivě sledoval od roku 2021...a moc nám tu lásku přál. Dnes je zklamaný,
Inspirativní, opět se nám odhalila pravá tvář DM komunity.
101% pi....zda.
gonokokova...Vy musíte mít smutný a nudný život. Ale je mi Vás líto, protože za to nejspíš nemůžete, že nemáte ani kapacitu se nad sebou zamyslet. Člověk, který okolo sebe hází blesky a jen uráží je chudák. Ale já se na Vás nezlobím. Jestli Vás to uspokojuje...
Jsem přešťastný za boží klid na dm stránkách bez této kreatury M146.
gonokok, šťastný to člověk, když ti tohle stačí ke štěstí!
Jsem šťastná s tommym!
Rozhodne pokracujte dale ! Tohle jsme si tu vsichni moc prali a nadale bedlive sledujeme aktualni vyvoj cele situace !D
Čekáme netrpělivě toho herce,kdy už převezme žezlo a zveřejní fotky a osobní informace nevdĕčníků,jak vyhrožovala,protože nikdo nechtél poslušnĕ poslouchat její otravnej nekonečnej příběh platónický love o jedné noční procházce bez šuku ;) To je jasná vĕc k potrestaní ;)
Tiež súhlasím s Milanom. Viac by som si to flamenco číslo vedel predstaviť v ‘Personal Jesus’. Ale oni, ako umelci zhodnotili, že ETS bude lepšia voľba. Myslím, že veľkú rolu zohrala aj nastavená projekcia k ETS. Ale ako opomenul @EverythingCounts, aspoň boli prítomní ukrátení o Goredenove “kreácie”.
Vcelku OK s tou tanecnicou… ocenujem, ze vybocili zo svojej rutiny, nieco podobne nema v ramci DM obdobu. Suhlasim s nazorom Dave&Mart; vyssie, zrejme by sa mi to tiez viac hodilo k PJ. Do buducna ak nejake nabuduce bude, by bolo zaujimave ak by si prizvali hudobneho hosta. Nieco na styl ked Billy Corgan si s nimi strihol NLMDA.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.