=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na koncert Boy Harsher + Hide v Praze

Po delší době tu máme další soutěž o lístky zdarma na zajímavý koncert!

Jeden z nejpopulárnějších projektů současné temné elektroniky, americká dvojice Boy Harsher, přijede do Prahy. „Bohatý zvuk dronových syntezátorů, které pokrývají celé spektrum od sladkých, jemných a vokálně bohatých tónů až po stěny hudby tvořené surovým a drsným noisem,“ uvádí duo své dílo. Jejich koncert proběhne 1. června v Divadle Archa. Jako support vystoupí další zajímavý objev americké scény, elektronická dvojice HIDE, která ve své tvorbě kombinuje terénní nahrávky s popkulturní odkazy a minimalistickým, industriálně intenzivním přístupem. Pokud byste rádi vyhráli volné vstupenky, máme k dispozici 2x2 lístky, stačí správně odpovědět na tuto soutěžní otázku:

Jak se jmenuje film, který v letošním roce Boy Harsher natočili, a složili k němu i hudbu, která vyšla na samostatném albu?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do úterního poledne (úterý 31. května do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "BOY HARSHER". Výherce zveřejníme během úterního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

 

Boy Harsher - Fate

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

The Runner

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.