Vanessa chystá novou desku a vy můžete už brzy pomoct s její realizací

Se smrtí kontroverzních klasiků to nebude tak snadné.

To už je momentálně víc než jisté. Vanessa totiž na svém FB profilu prozradila, že chystá sedmou řadovku, která se bude jmenovat "Ghost Army". Ta je v plánu na listopad a vyjít by měla u Řezníkova labelu ZNK. Od 22. září by měla být odstartována kampaň na Hit Hitu a vy si krom dobrého pocitu z pomoci s realizací alba budete moct pořídit věci a zážitky, který jindy a jinde neseženete. V nabídce bude například dětská rakev, vyzdobená Frantou Štormem.  Křest alba proběhne 21. prosince 2019.

Samir potom na svém osobním profilu už koncem července upřesnil: "Je hotovejch pět songů z deseti, nový album vychází v listopadu. Vypadá to, že to bude nejtemnější album, jaký jsme kdy udělali. Desky ze začátku 90 let, proti tomu zněj, jak dětský rozpočítávačky. Zlo, nenávist, sebenenávist, opovržení, ironie, zesměšňování...kde se to v nás bere? Asi nějaká krize identity. Měníme se pořád k horšímu. Máte se na co těšit. Hudební produkce: Key Head, Zvuk: Amak Golden."

S původní aktivicí Daniela Rodného to vypadá špatně, zato dobře s plánem vydat dosavadní materiál Vanessy v reedici. K tomu by mělo dojít v polovině dubna příštího roku. V příštím roce Vanessa odehraje i další koncerty.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Svoje osobní problémy se nauč řešit osobní cestou.
O tom křestu by pls nebylo víc info? Kdy, kde, jak, za kolik...? ;-) Díky!
Křest proběhne 21.12. ve Fuchs2, bližší info bude oznámeno později.
Díky, asi lepší než Karlín jako minule... ;-)
Letos se obzvlášť těším na zimu. Die Krupps, Vanessa a Front 242.
Tak to je zpráva kterou jsem už nečekal. Výbordelně
Pusinku. :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.