Rome lákají na novou desku "A Passage To Rhodesia" dvěma trailery

Za necelý měsíc vyjde dlouho očekávaná deska Jerome Reutera a jeho projektu Rome nazvaná "A Passage To Rhodesia". Dvě škvírky do nového světa nabízí trailery připravované desky.

 

Rome - A Passage to Rhodesia

 

Návrat k jemné neofolkové poetice? Nebo ještě dále do solitérních dob pod křídly labelu Cold Meat Industry? První dva trailery lehce naznačují, co můžeme od Rome na nové desce "A Passage To Rhodesia" očekávat. Jak label naznačuje, má jít ideově o pokračovatele desek "Masse Mensch Material" a "Flowers From Exile". A co víc, pokud jste velkými fandy poetiky lucemburského projektu, pak můžete za luxusně vypravenou edici nové desky vypláznout téměř 100 Euro!

 

Rome - "A Passage To Phodesia" trailer 1

 

Co za to všechno dostanete? Kromě samotné desky ještě box, který mimochodem váží téměř dvě kila (!!!), obsahuje bonusové album "House of Stone" v přísně martial industrial duchu, DVD, dva velké plakáty, 112-stránková kniha v luxusním 12-palcovém provedení a řadu dalších artefaktů. Ten největší tahák deluxe boxu ale vydavatel nechce prozradit. Prý ale bude stát opravdu za to. A teď to nejdůležitější, datum vydání desky je 2. srpna 2014!

 

Rome - "A Passage To Phodesia" trailer 2

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Je tam ještě tričko.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.