Rome vyryl na novince, i ve spolupráci s Behemoth, další osamělou brázdu

Jerome Reuter neustává ve svých aktivitách. Výsledkem je nové album Rome nazvané "The Lone Furrow", které láká i na nezvyklé hosty.

Naposledy jsme o Rome psali v souvislosti s vydáním desky "Le Ceneri Di Heliodoro". Od té doby proměnil Jerome svůj pobyl v Dublinu v nezvyklou, Irskem ovlivněnou desku "The Dublin Session" a vzpomněl na ranné, neofolkové časy dvěma limitkami "Käferzeit" ‎a "Gärten Und Strassen" postavených na práci se samply a archivními nahrávkami. Teď přichází aktivní Lucemburčan s novinkou "The Lone Furrow", která má nejvíce charakterizovat jeho současné hudební směřování.

Sám autor k nové desce říká: "Nabízím vám příběh, ve kterém se bohové i lidé trápí a třesou. Který nám připomíná, že svět je mnohem větší než naše představy o něm, a naše tradice mnohem hlubší, než si představujeme."

Kolekci "The Lone Furrow" už před létem předskočily dva sedmipalcové singly: "Ächtung, Baby!" a "Kali Yuga über alles". I ty naznačily, že autor se znovu vrací spíše k akustickému, písničkovému pojetí tvorby Rome. Celá kolekce pak překvapí i hosty, jimiž jsou Nergal z Behemoth, Alan Averill z Primordial, Joseph D. Rowland z Pallbearer, J.J. z rakouských Harakiri for the Sky nebo Laure Le Prunenec, vokalistka Igorrr. To znamená, že na nové desce se nalézá poměrně velké množství metalových hlasů.

Album vydal 28. srpna 2020 label Trisol, a vy si kolekci můžete pořídit na CD a na vinylu (ZDE), v digitální podobě (ZDE) a streamovat si ho můžete níže.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.