Camouflage oslaví 40 let v Ostravě, Praze a Bratislavě

Kultovní německá kapela Camouflage slaví 40 let existence. V rámci tohoto jubilea vyráží na výpravné turné pod názvem Rewind To The Future And Goodbye a nevynechají Ostravu, Prahu a Bratislavu. V nových aranžmá zazní všechny největší hity včetně nesmrtelných „Love is a Shield“ a „The Great Commandment“. Zajímavostí tohoto turné bude vizuální složka kdy Camouflage si připravili speciální videoprojekci na velkoplošných obrazovkách. Sami avizují že chtějí i zapojit fanoušky jehož by se stali součástí těchto projekcí. Nicméně máme se opravdu na co těšit. Bude to velmi nápadité a originální turné.

Turné 2024 - 2025 se bude konat pod heslem „REWIND TO THE FUTURE AND GOODBYE “. Co se za tímto titulem skrývá?

Heiko Maile (Camouflage): "REWIND" znamená přetočení v naší diskografii a už to byl název jednoho z našich nejlepších alb. Je to recenze nebo retrospektiva naší dosavadní tvorby, což je jedna z našich základních myšlenek pro nadcházející turné, které je také součástí rámce ke 40. výročí naší kapely. „REWIND TO THE FUTURE“ znamená mentální hru s naší vlastní minulostí a historií kapely:

Tato myšlenka mě původně napadla v roce 2021, když jsem hledal v našem archivu kapely nevydané verze a dema. Při tom se mi do rukou dostaly četné nahrávky z našich začátků, což mě opravdu překvapilo. Přestože mnohé z těchto myšlenek byly ještě neúplné, spojovala je silná energie, charakterizovaná probuzením a zvědavostí a touhou po společné budoucnosti. Byly vytvořeny před naší první nahrávací smlouvou, "BUDOUCNOST" kapely je stále daleko před námi. Jaké by to bylo, kdybychom se mohli vrátit do tohoto bodu v historii naší kapely? Zpátky do naší tehdejší zkušebny, k našemu snu jednou nahrát písničku v profesionálním studiu, do fáze, kdy jsme se téměř každý den učili nový trik pro nahrávání zvuku, nebo do doby, kdy se naše počáteční pokusy o psaní písní stávaly čím dál tím víc a sebevědomější. Přehodnotit a poslouchat písničky, které byly napsány mnohem později v duchu tohoto výchozího bodu v té době? Jak by tehdy v roce 1985 zněly naše písně SUSPICIOUS LOVE (1993), ME AND YOU (2003) nebo SHINE (2015)?

S touto myšlenkou si pohrává naše motto „REWIND TO THE FUTURE AND GOODBYE“, přičemž přidání „GOODBYE“ znamená současné opuštění starých myšlenek a struktur. Všechno má svůj omezený čas a stejně tak i historie naší kapely. Obrazně řečeno, otevírá se poslední kapitolu, i když jsme o ultimátním
finále ještě neuvažovali.

 

CAMOUFLAGE „REWIND TO THE FUTURE“
OSTRAVA, BRATISLAVA, PRAHA LIVE 2025


28.03.2025 Ostrava
BARRÁK MUSIC CLUB
https://www.barrak-club.cz/cz
o 20:00hod.
Oficiální FB událost:
https://www.facebook.com/share/pr12YteLMSyz6oz7/?mibextid=9l3rBW

29.03.2025 Bratislava
REFINERY GALLERY
https://www.refinerygallery.sk/
o 20:00hod.
Předprodej vstupenek v síti ticketportal od 6.9.2024
Předprodej lístků: ticketportal
https://www.ticketportal.sk/event/CAMOUFLAGE-REWIND-TO-THE-FUTURE
Oficiální FB událost:
https://www.facebook.com/share/UaoeH9yEkD5MvUL4/?mibextid=9l3rBW

30.03.2025 Praha
ROXY
https://www.roxy.cz/club/
o 20:00hod.
Oficiální FB událost:
https://www.facebook.com/share/28bWNd34rRr7SzKy/?mibextid=9l3rBW

Predpredaj vstupeniek od 6.9.2024 na Ticketportal

mohlo by vás také zajímat

randomnessec13