Do konce dubna stíháme ještě jedno Podroušení, tak jej nepropásněte!

 Nejen o kapelách, které bychom rádi viděli živě a zatím se nám to nepodařilo, v dalším pokračování pravidelného live streamu. 

Letí to letí, zubaté sluníčko pomalu obrušuje hrany, občas i zahřeje, dokonce už byla zaregistrována první děvčata v tílku, zdá se tedy, že se vše ubírá tím správným směrem. Dokonce se zdá, že pomalu vystrkují růžky provozovatelé klubů a pořadatelé koncertů a i když to nebude otázka týdnů, nýbrž spíš měsíců a na koncert si ještě chvíli počkáme, určitě se můžeme alespoň nažhavit a připomenout si, jaké to zase bude, až propotíme tričko na koncertě oblíbené kapely, či si na party vylejeme první pívo na hlavu.

Nejen o koncertech si budeme povídat v rámci hudebně zábavného pořadu Podroušení. Ona ta koncertní pauza může být i k něčemu dobrá. Člověk si může udělat jakousi inventůru a třeba si říct, jakou kapelu ještě neviděl a přitom by rád. Právě tohle bude jedno z témat pro tenhle díl. Dál si popovídáme o tom, jak je na tom momentálně postpunk a chybět nebude pravidelný blok novinek. Pokud vše dobře dopadne, přivítáme mezi námi také jednoho z posluchačů Podroušení, o kterém zatím prozradíme snad jen to, že je dlouhá léta jako doma na elektronické scéně, přičemž se dokáže rozhlédnout i pěkně daleko za hranice všedních žánrových mantinelů a fandí nejlepšímu českému fotbalovému klubu.

Nezapomeňte si nás najít na Twitchi ve čtvrtek 22. dubna ve 21:30. Odkaz na event najdete ZDE.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.