Vanessa povolala do boje v novém klipu nečekaného hrdinu

Legendární elektronická Vanessa připravila nové výpravné video k songu „Špína Evropy“.

Song vyšel na poslední desce "Ghost Army", které Vanessa vydala v roce 2019 na Řezníkově labelu ZNK. Děj se odehrává v paralelním vesmíru, kde krvežíznivé monstrum decimuje obyvatelé jedné nejmenované planety. Jejich naděje se upínají ke starému proroctví o spasiteli, který přijde z hvězd.

Vanessa klip natočila za podpory svých příznivců, kteří projekt podpořili na Startovači. Jedná se o asi nejdražší a nejfilmovější videoklip Vanessy, jde vlastně vlastně spíš o 4 minutový scifi film nez o typický videoklip. V hlavní roli Jan Slovák, Jaroslav Stuchlý a přátelé kapely. Digitální efekty vznikly ve studiu Tricks a ve studiu Paranormal, kde byla pouzita technologie od teamu Secret weapons s nazvem Ebsynth. Klip natočil nový dvorní režisér Vanessy Radim Krumpolc, který už vytvořil pro Vanessu kontroverzní pozvánku na jejich koncert ve Stromovce.

Vanessu můžete naživo vidět v pražském klubu Futurum 6. března, 12. března v Brně v klubu Kabinet MÚZ, 19. března v Ostravě v klubu Garage a 20. března ve Svitavách.

 

Vanessa - Špína Evropy

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Klip co se týče spracování super a obávám se že i prorocký.Skladba výborná.Pokud to corona nescurví,tak Brno a Svitavy to jistí.

Aneb teď financuje V. Dejčmar.

Ironie dobrá. Venca to tu vše zachrání. Palec hooore.Pobavil sem se

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.
randomnessec13