Podrobnosti k chystanému albu NIN jsou venku

Datum vydání, počet skladeb, spolupracovníci, aneb co nás čeká na desce "Hesitation Marks"...

NIN_hesitationmark

O tom, že se Nine Inch Nails probrali k životu, chystají velké turné a novou desku, už jsme vám toho na webu napsali spoustu (třeba tady). Konečně se ale dostáváme k podrobnějším informacím k albu "Hesitation Marks". Novinka, která bude první od alba "Year Zero" vydaná u velkého vydavatelství, vyjde 3. září 2013 u Columbia Records.

Mezi těmi, kteří se na "Hesitation Marks" podíleli, najdeme třeba starého známého Adriana Belewa z King Crimson (který měl s NIN vyjet i na turné, ale rozmyslel si to, jak víte), Alessandra Cortiniho, Ilana Rubina, Joshuu Eustise, Lindsay Buckingham z Fleetwood Mac nebo Pana Basáka Pino Palladina (kterého byste našli podepsaného u desek takových jako The Who, Eric Clapton, David Gilmour a Richard Wright z Pink Floyd, Gary Numan...). Obal vytvořil Russell Mills, který pro kapelu spáchal už přebaly na desky "The Downward Spiral" a "Closure".

Desku kromě Trenta Reznora produkoval i Alan Moulder (který se postaral o mix) a kolega z How to Destroy Angels Atticus Ross. A není sám, protože se role art directora desky ujal další člen HTDA, Rob Sheridan. 
Album se bude dát pořídit jako CD, v digitální podobě a na vinylu, předprodej už běží na stránkách kapely. A takhle vypadá seznam skladeb:

Tracklist

01) The Eater of Dreams
02) 
Copy of A
03) 
Came Back Haunted
04) 
Find My Way 
05) All Time Low
06) Disappointed
07) Everything
08) Satellite
09) Various Methods of Escape
10) Running
11) I Would for You
12) In Two
13) While I’m Still Here
14) Black Noise



Zdroj: ReGenMag.com (Nine Inch Nails releases track list, credits for new album)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

...vekom sa zostava NIN pomaly blizi k legendarnemu Olympicu... :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.